Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimde yok günün geçtiyse çıkabilirdi aslında 5in üstü negatif sonuç zatenKan testi yaptırmıstım bes gun once adetten 0..203 tü doktor adete kadar artabilir dedi gunumde gecti bulantımfa var gogus arısı karında batma resme dıkkatli bakın
Tam adet olmam gereken gun yaptım gunum gecmden bıde kan testi adetten inceydi bes gun doktor adetten oncekı sonuclar kesin deıl dedi artabilir gecınce tekrar gel dedıResimde yok günün geçtiyse çıkabilirdi aslında 5in üstü negatif sonuç zaten
Ords sılık cızgı var hıc mı girmedinTam adet olmam gereken gun yaptım gunum gecmden bıde kan testi adetten inceydi bes gun doktor adetten oncekı sonuclar kesin deıl dedi artabilir gecınce tekrar gel dedı
Valla o sonuc attıgım ıkı dakika ıcınde cıkmıstı İnternete arastırdım yoksa hıc cıkmaz cızgıye dair yazıyo hcg dusuklugunden oyle cıkıyomuHafif byaz gölgesi görünüyor ama testin kendisinden kaynaklı olabilir, kan testi yaptırın yada testi tekrarlayın bence arkadaşım
Birde ilk günlerden bulantı olurmu ki
Goruyorum iste sen hıcmı girmedin resimderesimde hiç belli olmuyor ikinci çizgi negatif görünüyor, ama sen görüyorsan silik çizgi vardır.
Anladım canım ben goruyorum yanı pozotifmiGoruyorum iste sen hıcmı girmedin resimde
Sitede çıkanları okumuştum canım ama bence testi tekrarla yada kan verValla o sonuc attıgım ıkı dakika ıcınde cıkmıstı İnternete arastırdım yoksa hıc cıkmaz cızgıye dair yazıyo hcg dusuklugunden oyle cıkıyomu
silik çizgi de olsa pozitif oluyorAnladım canım ben goruyorum yanı pozotifmi
Bugun bıda test yapcam dahada belıgınlesır belkısilik çizgi de olsa pozitif oluyor
Aksam tekrarlıcam bakalimSitede çıkanları okumuştum canım ama bence testi tekrarla yada kan ver
bugün yapmayın da yarın ilk idrarla yapın daha iyi sonuç çıkarBugun bıda test yapcam dahada belıgınlesır belkı