Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim adetim gecti felaket bulantı var test yaptum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

epilesnos

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
611
183
23
27
Kan testi yaptırmıstım bes gun once adetten 0..203 tü doktor adete kadar artabilir dedi gunumde gecti bulantımfa var gogus arısı karında batma resme dıkkatli bakın

Eklentiler

• IMG_20191211_175959.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 126
Kan testi yaptırmıstım bes gun once adetten 0..203 tü doktor adete kadar artabilir dedi gunumde gecti bulantımfa var gogus arısı karında batma resme dıkkatli bakın
Resimde yok günün geçtiyse çıkabilirdi aslında 5in üstü negatif sonuç zaten

Hafif byaz gölgesi görünüyor ama testin kendisinden kaynaklı olabilir, kan testi yaptırın yada testi tekrarlayın bence arkadaşım
Birde ilk günlerden bulantı olurmu ki

Hafif byaz gölgesi görünüyor ama testin kendisinden kaynaklı olabilir, kan testi yaptırın yada testi tekrarlayın bence arkadaşım
Birde ilk günlerden bulantı olurmu ki
Valla o sonuc attıgım ıkı dakika ıcınde cıkmıstı İnternete arastırdım yoksa hıc cıkmaz cızgıye dair yazıyo hcg dusuklugunden oyle cıkıyomu

Valla o sonuc attıgım ıkı dakika ıcınde cıkmıstı İnternete arastırdım yoksa hıc cıkmaz cızgıye dair yazıyo hcg dusuklugunden oyle cıkıyomu
Sitede çıkanları okumuştum canım ama bence testi tekrarla yada kan ver

Sıkışık idrarla yap yaparsan ya da geceye doğru yap testi 1 kaç saat içinde varsa çizgi netleşir

Bulantıların başlaması için 6-7 haftalarda olması gerekiyor zaten o zaman da kırmızı çizgi koyu çıkıyor isteğinizi anlayabiliyorum ama boşuna umutlandırmamak için söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…