- 6 Aralık 2024
- 10
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi hakalalamam
Adetime üç gün var test yaptım silik çıktı alt karnimda ağrı var kimsayal olma ihtimali var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrık ederım hamılesın benceAdetime üç gün var test yaptım silik çıktı alt karnimda ağrı var kimsayal olma ihtimali var mı Eki Görüntüle 3515767
Silik çıkması aklımı karıştırdı teşekkür ederimAlt karın ağrısı hamilelik belirtilerinde var canım ve testinde pozitifhamilesin bence
Teşekkür ederimTebrık ederım hamılesın bence
Teşekkür ederimTestleriniz pozitif görünüyor. Kan testi yaptırın bence yakın zamanda. Tebrikler![]()
Bende böyle ögrendım ve cok güzel cıkmıs hemde ıkı tane yapmıssın ve ıkısıde aynı hemen sabah kan ver bızede haber ver lutfenTeşekkür ederim![]()
Rica ederimSilik çıkması aklımı karıştırdı teşekkür ederim![]()
Testlerin bozuk bence .bende kuruma çizgisi olarak düşünmüştüm biraz geç çıktılar
Teşekkür ederimTebrık ederım hamılesın bence
Tamam verdiğimde dizede Bilgi veririmBende böyle ögrendım ve cok güzel cıkmıs hemde ıkı tane yapmıssın ve ıkısıde aynı hemen sabah kan ver bızede haber ver lutfen![]()
Tabi ki katmaz olurmuyum Allah'ım isteyen herkese versinRica ederimbenide dualarına kat olurmuuu bende hamile klmiyorum
İki gün önce kan verdim 415 çıkmıştı bugün yeniden verdim 719 çıktı şuan takipteyizBende böyle ögrendım ve cok güzel cıkmıs hemde ıkı tane yapmıssın ve ıkısıde aynı hemen sabah kan ver bızede haber ver lutfen![]()
Ya cok güzel bu bak herşey yolunda ben emindim ztn sonucu da görduk allahıma sükürler olsun haftaya kese de görunur tahmınınce tekrardan tebrik ederımİki gün önce kan verdim 415 çıkmıştı bugün yeniden verdim 719 çıktı şuan takipteyiz![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun isteyen herkese versinYa cok güzel bu bak herşey yolunda ben emindim ztn sonucu da görduk allahıma sükürler olsun haftaya kese de görunur tahmınınce tekrardan tebrik ederım![]()