Hamilemiyim anlamıyorum

Narcicegiiiiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
3
0
1
21
Öncelikle merhaba ben hamilemiyim bilmiyorum baş dönmesi var 5 gün reglim gecikti ve gece bir sancı oldu bayılmışım hatırlamıyorum hastaneye gittiğimizde kan alındı idrar tahlili ve az birşey idrar yolu enfeksiyonu olduğu söylenip toz antibiyotik verildi eve gönderildim acaba çok yeni olduğu için mi yoksa enfeksiyon bu kadar etkili mi

Kan alındığında gebelik varmı yok mu bakmadılar mı?
evde test yaptınız mi? Ben gebeligimin başından beri idrar yolu enfeksiyonu geçirdim karin agrim vardı enfeksiyondan dolayı ama bayılma falan yaşamadım her bünye ayrıdır tabi ama bence gebelik varsa gebelikten olabilir idrar yolu enfeksiyonu çok fazla kadın yasiyor bayılma yaşayanı hiç görmedim ama size bilgi verilmesi gerekiyordu sormadınız mi?

Gebelik yok dediler idrar yolu enfeksiyonu az birşey dediler ama reglimde 5 gün gecikti baş dönmesi yaşıyorum acaba çok yeni olduğu için olabilir mi diye çok tedrginim

Reglin geciktiyse direk evde yapılan erken gebelik testlerinden yap , belirti olarak baş dönmesi vs olabiliyor ama farklı bi sebepte olabilir. Hatta verebiliyorsan direk beta baktır kesin olur

Gecikmen varsa kanda çıkması lazımdı

5 gün gecikmeye bence kanda çıkması gerekirdi ama 2 gün falan bekle tekrar ver yine de istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…