Hamilemiyim, anlayamadım bana yardım eder misiniz lütfen

eylulsssv

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
11
1
1
27
Merhaba arkadaşlarım iyi geceler, aranıza yeni katıldım.üç gün önce eşimle beraber oldum ve içime boşaldı,gecesine ve o geceden bu geceye kadar cok kasıklarım Ağrıdi, akıntım çoğaldı,test yaptım dayanamadım ama negatif çıktı,sizce daha erken mi test yapmak için,ne zaman test yapmalıyım,hamile miyim acaba kasıklarimda ağrı ve dolgunluk var , yanıtlarinizi bekliyorum

3 gün önceki ilişki için belirti çok çok erken canım adet gününü bekleyip test yap

Bunu ilişkinin üçüncü günü yaptım erken mi sizce ya nasi olacak hiç çocuğum yok fikrim yok
3 gün önceki ilişki için belirti çok çok erken canım adet gününü bekleyip test yap
Ayyy evet herkes öyle diyor ama cok heycanliyim ilk kez olucak olursa ya

Eklentiler

• 1746583107474..webp
    1746583107474..webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba arkadaşlarım iyi geceler, aranıza yeni katıldım.üç gün önce eşimle beraber oldum ve içime boşaldı,gecesine ve o geceden bu geceye kadar cok kasıklarım Ağrıdi, akıntım çoğaldı,test yaptım dayanamadım ama negatif çıktı,sizce daha erken mi test yapmak için,ne zaman test yapmalıyım,hamile miyim acaba kasıklarimda ağrı ve dolgunluk var , yanıtlarinizi bekliyorum
Asssiiirrii erken bi zaman test için. Eger ki donllenmeye hazir yumurtaniz var ve döllenmis ise bu sürede hala bölünme evresinde oluyor. Hala yumurtaniz tuplerde yani. Ortalama 5 7 gün içinde dillendirmek rahme gelir ve hersey yolunda giderse tutunma gerçekleşir. Tutunma olduğunda ise ancak beta hcg hormonu salgilanmaya başlar. Bu hormonda öyle 2 günde belli etmez. Özellikle idrara karışması tutunmadan 1 hafta sonraya ancak olur. Yani doğru zamanda yapılan ilişkinin üzerinden en az 2 hafta geçmesi gerekli. Kadın ayda 1 yumurta salar ve canlı kalma süresi 24 36 saat arasındadır. O süreler içinde sperm gelir ve dollerse gebelik oluşabilir. Adet bitimi itibari ile 2 güne bir ilişki yaşayın. Adet gününe kadar düşünmeden bekleyin. Stres herseyi olumsuz etkiler. Kendinize bunu yapmayın. Sadece eşinize ve ana odaklanin. Ben ettim siz etmeyin Yani ✌🏻

12 gün sonra test yapın

Back
X