• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim anlayamıyorum? Yardımcı olur musunuz?

1eflatunnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2025
11
2
1
28
Reglim şuan 9 gün geçti. 3. ve 6. günlük gecikmelerde yaptığım test görüntüsünü koydum. Fakat ilk 5 ve 10 dk boştu test sonucu. İkinci çizgiler 1 saat sonra oluştu. Bugün tekrar test yaptım herhangi bir çizgi yok. Kan testine gitmek istemiyorum, olumsuz sonucu görmek istemiyorum. Daha önce uzun bekleyen testte hiç ikinci çizgi ile karşılaşmamıştım.
IMG_3674.webp

Reglim şuan 9 gün geçti. 3. ve 6. günlük gecikmelerde yaptığım test görüntüsünü koydum. Fakat ilk 5 ve 10 dk boştu test sonucu. İkinci çizgiler 1 saat sonra oluştu. Bugün tekrar test yaptım herhangi bir çizgi yok. Kan testine gitmek istemiyorum, olumsuz sonucu görmek istemiyorum. Daha önce uzun bekleyen testte hiç ikinci çizgi ile karşılaşmamıştım.
Eki Görüntüle 3679187
Bence kan ver direk hamilelik var gibi duruyor

Ama bugün test yaptım bu şekilde çıkıyo. Eczacı ya sordum 5 dkdan sonra çıkan sonuç geçersiz dedi. Kan tahliline gitmeye çekiniyorum.

Eklentiler

• IMG_3711.webp
    IMG_3711.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 133
Eki Görüntüle 3679187
1 saat sonra oluşan çizgiler kuruma çizgisi oluyor anında ikinci çizgi çıkması lazım. Siz yine de bir kan verin 9 gün geçmiş hiç pembe kahve akıntı da mı gelmedi ? Bir doktora gidin bence.

Eki Görüntüle 3679187
Merhaba benmde 3 gun gecikmedeki fotolarinizdaki gibi cikmisti bugun kan verdim ve 48.95 cikmis hala 2-3 gun gecikmedeyim sizce bu beta degeri dusukmu inanin kan vermektre sıknti bu haftaya gore degerim normal mi degilmi diye dusunmekten kafayi yedim gecmis rehlime gore 32 inci gundeyim ve bu ay gec yumurtlamam oldugunu dusunuyorm degerimde ondan dusuk diye dusunuyorm kizlar nasil deger sizce endisenmeli miyim

1 saat sonra oluşan çizgiler kuruma çizgisi oluyor anında ikinci çizgi çıkması lazım. Siz yine de bir kan verin 9 gün geçmiş hiç pembe kahve akıntı da mı gelmedi ? Bir doktora gidin bence.
Kan testi için iki hafta bekleyip gideyim diye düşündüm. Kan verip olumsuz sonuçla karşılaşmakta rahatsız edici. Yerleşme kanaması olmadı

Merhaba benmde 3 gun gecikmedeki fotolarinizdaki gibi cikmisti bugun kan verdim ve 48.95 cikmis hala 2-3 gun gecikmedeyim sizce bu beta degeri dusukmu inanin kan vermektre sıknti bu haftaya gore degerim normal mi degilmi diye dusunmekten kafayi yedim gecmis rehlime gore 32 inci gundeyim ve bu ay gec yumurtlamam oldugunu dusunuyorm degerimde ondan dusuk diye dusunuyorm kizlar nasil deger sizce endisenmeli miyim
Altinci gundeki testleriniz daha net bence sizin beta daha yuksektir bnimkinden diger testinizde belki bozuktur

Bide benim test bakar mısınız bı sizce 2.cizgi varmı gözüken
Yerleşme kanaması koyu kahverengi şekilde kısa kısa gerçekleşiyo bildiğim kadarıyla. Regl kanaması gibi yoğun bir akıntı değil. Fotoğrafta çizgi göremedim sizin ama fotoğrafın kalitesiyle alakalı da olabilir

Buda fotolar benim

Eklentiler

• 1000004408.webp
    1000004408.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 1000004398.webp
    1000004398.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 45
Benim test sonucu 1 saat sonra böyle oldu ama. Sizin bekleme süreniz ne kadar oldu ikinci çizgide?

Back
X