Hamilemiyim bakar mısınız

Duksa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
15
3
6
31
Adetime 4 gün var test yaptım çünkü lekelenmem geldi iki kere açık kahverengi acaba tutunma kanamasi mi diye test yaptım cok cok silik çıktı bakabilir msnz sizce hamilemiyim tekrar test yapaym mi
IMG_20230708_053557.webp

Adetime 4 gün var test yaptım çünkü lekelenmem geldi iki kere açık kahverengi acaba tutunma kanamasi mi diye test yaptım cok cok silik çıktı bakabilir msnz sizce hamilemiyim tekrar test yapaym miEki Görüntüle 3269459
Evet cnm bu testte de sıkıntı yaşayan gördüm vuva markası sanırım buda yalancı pozitif çıkartabiliyo kaset test dene

Hep aynı pikde🤔 neden acaba
Aslında 7 ve 8 de ilk yaptığımda silikti ertesi günler koyulaşma oldu.10 ve 11 de yapar yapmaz koyu olmuştu bende yumurtlama oldu diye yorumladım.İki buçuk cm kistim var acaba onun bir etkisi olabilir mi yani yumurtlama olmuş ise şu an çatlamadı lazımdı değil mi?

Aslında 7 ve 8 de ilk yaptığımda silikti ertesi günler koyulaşma oldu.10 ve 11 de yapar yapmaz koyu olmuştu bende yumurtlama oldu diye yorumladım.İki buçuk cm kistim var acaba onun bir etkisi olabilir mi yani yumurtlama olmuş ise şu an çatlamadı lazımdı değil mi?
Yanı çatlaması lazım siz bi kaç kere daha deneyin çatlamazsa sıkıntı var

Back
X