Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hamilesinizdirAdetime 4 gün var test yaptım çünkü lekelenmem geldi iki kere açık kahverengi acaba tutunma kanamasi mi diye test yaptım cok cok silik çıktı bakabilir msnz sizce hamilemiyim tekrar test yapaym miEki Görüntüle 3269459
Bence var hayırlı olsun ama tabi yine de emin olmak için tekrarlayınAdetime 4 gün var test yaptım çünkü lekelenmem geldi iki kere açık kahverengi acaba tutunma kanamasi mi diye test yaptım cok cok silik çıktı bakabilir msnz sizce hamilemiyim tekrar test yapaym miEki Görüntüle 3269459
Evet cnm bu testte de sıkıntı yaşayan gördüm vuva markası sanırım buda yalancı pozitif çıkartabiliyo kaset test deneAdetime 4 gün var test yaptım çünkü lekelenmem geldi iki kere açık kahverengi acaba tutunma kanamasi mi diye test yaptım cok cok silik çıktı bakabilir msnz sizce hamilemiyim tekrar test yapaym miEki Görüntüle 3269459
Tekrarladım bu şekilde çıktı kan verdim sonuc daha çıkmadıBence var hayırlı olsun ama tabi yine de emin olmak için tekrarlayın
Nerde verdin kan canım ve nezmnTekrarladım bu şekilde çıktı kan verdim sonuc daha çıkmadı Eki Görüntüle 3270867
Var bence bende bu şekilde öğrendim ama benimki dış gebelik oldu benim için de dua eder misin hamilelerin duası kabul olurTekrarladım bu şekilde çıktı kan verdim sonuc daha çıkmadı Eki Görüntüle 3270867
Gayete ben burdayim diyorTekrarladım bu şekilde çıktı kan verdim sonuc daha çıkmadı Eki Görüntüle 3270867
Pazartesi günü verdim sağlık ocağında bugün sonuç çıktı 142 az deger miNerde verdin kan canım ve nezmn
Hayırlı olsun canım az değer değil iki güne bir iki katına çıkması lazım.Cuma günü birdaha kan verebilirsin istersenPazartesi günü verdim sağlık ocağında bugün sonuç çıktı 142 az deger mi
Hayır çok güzel canım inşallah sağlıkla artar hayırlı olsun kuzum endişeyi bir kenara bırak hamilesinPazartesi günü verdim sağlık ocağında bugün sonuç çıktı 142 az deger mi
kan testi verin insallah hakkınızda hayırlısı olurAdetime 4 gün var test yaptım çünkü lekelenmem geldi iki kere açık kahverengi acaba tutunma kanamasi mi diye test yaptım cok cok silik çıktı bakabilir msnz sizce hamilemiyim tekrar test yapaym miEki Görüntüle 3269459
Hep aynı pikde
Aslında 7 ve 8 de ilk yaptığımda silikti ertesi günler koyulaşma oldu.10 ve 11 de yapar yapmaz koyu olmuştu bende yumurtlama oldu diye yorumladım.İki buçuk cm kistim var acaba onun bir etkisi olabilir mi yani yumurtlama olmuş ise şu an çatlamadı lazımdı değil mi?Hep aynı pikdeneden acaba
Yanı çatlaması lazım siz bi kaç kere daha deneyin çatlamazsa sıkıntı varAslında 7 ve 8 de ilk yaptığımda silikti ertesi günler koyulaşma oldu.10 ve 11 de yapar yapmaz koyu olmuştu bende yumurtlama oldu diye yorumladım.İki buçuk cm kistim var acaba onun bir etkisi olabilir mi yani yumurtlama olmuş ise şu an çatlamadı lazımdı değil mi?
Aynen haklısınız bakalım artık yarın tekrar deneyeceğimYanı çatlaması lazım siz bi kaç kere daha deneyin çatlamazsa sıkıntı var
Benimki nasıl kizlar sizce 4 gün var adetimeEvet cnm bu testte de sıkıntı yaşayan gördüm vuva markası sanırım buda yalancı pozitif çıkartabiliyo kaset test dene