Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ilk de degilde ikinci kasette sanki silik bir çizgi gordumTestler şöyle
Bende aynı şekildeCanm ilk de degilde ikinci kasette sanki silik bir çizgi gordum
Kac gün geçti adetinizBende aynı şekilde
Daha adet günüm gelmemişti erken böyle silik görmüştüm tup bebekti bnm ki simdi 6 aylık ikizlerim varKac gün geçti adetiniz
Bmmkinde var mı var misinzDaha adet günüm gelmemişti erken böyle silik görmüştüm tup bebekti bnm ki simdi 6 aylık ikizlerim var
adetiniz geçmediyse geçmesini bekleyin.Testler ş
Benimde böyle çıkmıştı canım kan verdim 8 çıkmıştı betam şimdi düzenli bı sekilde artiyoGebelik var mı bakar misinz
sizinkinde ben göremedim malesefGebelik var mı bakar misinz
Adetime 2 gün varken yapmıştım şuan 2 gün gectiBenimde böyle çıkmıştı canım kan verdim 8 çıkmıştı betam şimdi düzenli bı sekilde artiyo
Test yaptın mi tekrar koyulaşti mi canım benimde 3 gün vardı yaptığımdaAdetime 2 gün varken yapmıştım şuan 2 gün gecti
malesef yok canımGebelik var mı bakar misinz
Yok tekrar yapmadimTest yaptın mi tekrar koyulaşti mi canım benimde 3 gün vardı yaptığımda
Yapsan belli olur canım ama sen bilirsin tabiYok tekrar yapmadim
Canım memlekete geldm köyde olduğum için eczane bulmk sıkıntı onun için yapamadım tekrarYapsan belli olur canım ama sen bilirsin tabi
İlk yüklenen beklemiş test 2ci o an çıktı silik sonra yok olduCanm ilk de degilde ikinci kasette sanki silik bir çizgi gordum
Bugün mü yapildi bu test peki isterseniz bir kaç gün bekleyip öyle yapın yada erken gebelik testi alın onda varsa hemen cikarİlk yüklenen beklemiş test 2ci o an çıktı silik sonra yok oldu