Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kismet nasip kimse bilemez bunu.Peki hamilelik olabilir mi ?
Yani yumurtlama döneminde ilişki yaşamışsınız, olasılık tabii ki var ama bilemeyiz daha çok erkenPeki hamilelik olabilir mi ?
Canim benimde açik pembemsi kanamam olmuşdu adetime 9 gun varken şimdi çokça belim ve sağ krampim vardi sora bugun test yaptim silik çizgi çikdi dur bakalım adetime 5 gun kaldiKızlar adetimden 12 gün önce Kahverengi akıntım oldu ertesi günü de ilişki sırasında pembemsi lekelenmem oldu bir kaç saat sonra da sümüksü pembemsi bir akıntı geldi peçeteye ve bidaha kesildi ve çok bel kasık ağrım oldu sizce hamile olabilir miyim ??
İnşallah hamilesindir duam senlenİnşallah canım benimde 5 günüm var korkuyorum test yapmaya 1 senedir istiyoruz tedaviler bı dünya şey ama olmuyor artık iyice umudum tükendi![]()
Hamilelik ihtimalinz tabiki var yumurtlama surecinizi degerlendrmssnz , adetinzden 12 gun önce olmuş olan kahverengi akinti buyuk ihtimal catlamadan kaynakli grlen akinti, benim öyle oldu , pembemsi akintida yerlesme kanamasi olabilir adetnz gecmesini bekleyin test yapin insallah hamilesinzdrKızlar adetimden 12 gün önce Kahverengi akıntım oldu ertesi günü de ilişki sırasında pembemsi lekelenmem oldu bir kaç saat sonra da sümüksü pembemsi bir akıntı geldi peçeteye ve bidaha kesildi ve çok bel kasık ağrım oldu sizce hamile olabilir miyim ??
İnşallah son 1 senede o kadar çok şey yaşadım ki sanki bana tek iyi gelecek beni tekrardan hayata baglicak tek şey bir evlat dahaHamilelik ihtimalinz tabiki var yumurtlama surecinizi degerlendrmssnz , adetinzden 12 gun önce olmuş olan kahverengi akinti buyuk ihtimal catlamadan kaynakli grlen akinti, benim öyle oldu , pembemsi akintida yerlesme kanamasi olabilir adetnz gecmesini bekleyin test yapin insallah hamilesinzdr![]()
Üzülme hayrlisini iste, allah ol der olur, hic birsek imkansz değil, hakkinda hayrlsii olsunİnşallah son 1 senede o kadar çok şey yaşadım ki sanki bana tek iyi gelecek beni tekrardan hayata baglicak tek şey bir evlat daha
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsunÜzülme hayrlisini iste, allah ol der olur, hic birsek imkansz değil, hakkinda hayrlsii olsun
Amin gülüm aminİnşallah canım.
İnşallah sende hamilesindir dualarımda hepiniz varsınız rabbim tüm istiyenlere versin inşallah.![]()
Merhaba hamilemisiniz acaba aynı şeyi yaşadım ondan soruyorumİnşallah canım.
İnşallah sende hamilesindir dualarımda hepiniz varsınız rabbim tüm istiyenlere versin inşallah.![]()
Merhaba hamilemisiniz acaba aynı şeyi yaşadım ondan s