Hamilemiyim bakarmisiniz

Suddee

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
36
3
6
25
Kızlar adetimden 12 gün önce Kahverengi akıntım oldu ertesi günü de ilişki sırasında pembemsi lekelenmem oldu bir kaç saat sonra da sümüksü pembemsi bir akıntı geldi peçeteye ve bidaha kesildi ve çok bel kasık ağrım oldu sizce hamile olabilir miyim ??

Adetinizden 12 gün önce muhtemelen yumurtlama dönemindesinizdir. Yumurtlama döneminde kanama olabiliyor

Kızlar adetimden 12 gün önce Kahverengi akıntım oldu ertesi günü de ilişki sırasında pembemsi lekelenmem oldu bir kaç saat sonra da sümüksü pembemsi bir akıntı geldi peçeteye ve bidaha kesildi ve çok bel kasık ağrım oldu sizce hamile olabilir miyim ??
Canim benimde açik pembemsi kanamam olmuşdu adetime 9 gun varken şimdi çokça belim ve sağ krampim vardi sora bugun test yaptim silik çizgi çikdi dur bakalım adetime 5 gun kaldi 🥰 inşallah hamileyimdir inşallah hamilesindir ve Allahim isten herkese versin

İnşallah canım benimde 5 günüm var korkuyorum test yapmaya 1 senedir istiyoruz tedaviler bı dünya şey ama olmuyor artık iyice umudum tükendi 😒

İnşallah canım.
İnşallah sende hamilesindir dualarımda hepiniz varsınız rabbim tüm istiyenlere versin inşallah.❤️

Hamilelik ihtimalinz tabiki var yumurtlama surecinizi degerlendrmssnz , adetinzden 12 gun önce olmuş olan kahverengi akinti buyuk ihtimal catlamadan kaynakli grlen akinti, benim öyle oldu , pembemsi akintida yerlesme kanamasi olabilir adetnz gecmesini bekleyin test yapin insallah hamilesinzdr 😍

Hamilelik ihtimalinz tabiki var yumurtlama surecinizi degerlendrmssnz , adetinzden 12 gun önce olmuş olan kahverengi akinti buyuk ihtimal catlamadan kaynakli grlen akinti, benim öyle oldu , pembemsi akintida yerlesme kanamasi olabilir adetnz gecmesini bekleyin test yapin insallah hamilesinzdr 😍
İnşallah son 1 senede o kadar çok şey yaşadım ki sanki bana tek iyi gelecek beni tekrardan hayata baglicak tek şey bir evlat daha

Back
X