Üzüntü ve strestin de etkilediği oluyor bence hamile değilsiniz bende sizin gibi olmuştum bu ay test yaptım negatif çıktı sonra adet oldum sıkıntı yapmayın olursunuzAralığın 21 inde en son adet tarihim di ve hiçbir şekilde adet olmadım sırt ağrım var mide ekşimem ve sürekli tuvalete çıkıyorum iki defa test yaptım buda sonuncu testim di hızlı test diye %99 kesin çözüm diyordu gebelik varmi bakarmisiniz sadece bir ay icinde bir defa iliskiye girdik geri cekilme yontemiyle okadar .Eki Görüntüle 3376245
Çok strese girdim yumurtlama günüme denk gelmişti beraberligimiz oyuzden belki hamileyimdir diye düşündüm adette olamiyorum çok stres yaptımÜzüntü ve strestin de etkilediği oluyor bence hamile değilsiniz bende sizin gibi olmuştum bu ay test yaptım negatif çıktı sonra adet oldum sıkıntı yapmayın olursunuz
Yumurtlama günüme denk geldiği için muallakta kaldim birde hala adet olmadım strese girdimSelamlar ben göremedim. Yani geç döllenme bile olsa 1 ay içinde 1 kere ilişkiye girdik diyorsun varsa son ilişkinden 14 gün sonra çıkar zaten canım. Ama bu teste göre yok görünüyor. Ki geri çekilme diyorsun :/
bu testi yaptığınızda kaç gün geçmişti ilişkinin üstünden?Yumurtlama günüme denk geldiği için muallakta kaldim birde hala adet olmadım strese girdim
Hamile olmak istemiyor musunuz ? Yumurtalık döneminde korunmasız ilişki mi yaşadınızÇok strese girdim yumurtlama günüme denk gelmişti beraberligimiz oyuzden belki hamileyimdir diye düşündüm adette olamiyorum çok stres yaptım
Bildiğim kadarıyla zevk suyuyla bile hamile kalınabiliniyormuşYumurtlama günüme denk geldiği için muallakta kaldim birde hala adet olmadım strese girdim
Bu tessti yapalı bir saat oldu yenibu testi yaptığınızda kaç gün geçmişti ilişkinin üstünden?
Ewt öyleBildiğim kadarıyla zevk suyuyla bile hamile kalınabiliniyormuş
Aynen oyleBildiğim kadarıyla zevk suyuyla bile hamile kalınabiliniyormuş
tamam yani ilişkinin üstünden kaç gün geçti?Bu tessti yapalı bir saat oldu yeni
25 gün geçmiştamam yani ilişkinin üstünden kaç gün geçti?
İlişkinin üstünden 25 gün geçmiş 1 ocakta beraber olmuştukSelamlar ben göremedim. Yani geç döllenme bile olsa 1 ay içinde 1 kere ilişkiye girdik diyorsun varsa son ilişkinden 14 gün sonra çıkar zaten canım. Ama bu teste göre yok görünüyor. Ki geri çekilme diyorsun :/
Hamile değilsiniz :) rahat olun25 gün geçmiş
1 ocakta beraber olmuştuk oda bir defaHamile değilsiniz :) rahat olun
O gün yumurtlama gününüz bile olsa yumurtlamanın üzerinden 25 gün geçmiş olsa testte çıkardı. Ki başka ilişki de olmadı diyorsunuz geç dölleneme de olamaz. Strese bağlı gecikiyorsunuz muhtemelen.1 ocakta beraber olmuştuk oda bir defa
O gün yumurtlama gününüz bile olsa yumurtlamanın üzerinden 25 gün geçmiş olsa testte çıkardı. Ki başka ilişki de olmadı diyorsunuz geç dölleneme de olamaz. Strese bağlı gecikiyorsunuz muhtemelen.
geç yumurtlamışsınızdır geçen ay o yüzden gecikiyordur belki. Biraz daha gelmezse bi doktora gidersiniz başka bir sorun var mı diyeBende oyle düşünüyorum ay bitti hala olamadım stres yaptim
Geç yumurtlama nasıl oluyo onu hiç bilmiyorumgeç yumurtlamışsınızdır geçen ay o yüzden gecikiyordur belki. Biraz daha gelmezse bi doktora gidersiniz başka bir sorun var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?