Hamilemiyim bel kasık ağrısı

Selbim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
28
3
16
34
Selam kızlar yumurtlama günlerini değerlendirdik. Adetime 10 günden fazla var ama bende müthiş bel ağrısı kasık ağrısı var hafif mide bulantısı da eşlik ediyor. Bu durum bir belirti midir

Selam kızlar yumurtlama günlerini değerlendirdik. Adetime 10 günden fazla var ama bende müthiş bel ağrısı kasık ağrısı var hafif mide bulantısı da eşlik ediyor. Bu durum bir belirti midir
Bu kadar erken belirti vermez canm adetine 10 gün varsa daha yeni yumurtlama dönemin bitti . Belikide geç yumurtladın o yüzden bel kasık ağrın

Bu kadar erken belirti vermez canm adetine 10 gün varsa daha yeni yumurtlama dönemin bitti . Belikide geç yumurtladın o yüzden bel kasık ağrın
Benimde yumurtlama zamanı 26 Mayıs gibi sol tarafım ağrıdı ki yumurtlama akıntısını da gördüm değerlendirdim. 1-2 gündür ve bugün özellikle sol tarafımda bi ağrı var. Bugünle birlikte 5 gün var. Test yaptım ama arkadaş fotoğrafta oynayarak silik bi çizgi çıkardı ortaya. Yoksa testte çok bişey yok

Bende yumurtlamadan hemen sonra kasık ağrısı olmuştu bu belirti olabilir ama bulantı için çok erken. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 💐

Bende de aynı bel ve kasık ağrısı var sık sık tuvalet ihtiyacı oluyor

10 günden fazla var derken zaten adete 14 gün kala yumurtlama olur.
Yumurtlama belirtileri olabilir bu saydıklarınız.

Kızlar selam yumurtlama dsn beri kasık ağrısı var belim aşırı ağrıyor ve artan gögüs hassasiyeti şişliği batması var adetim 2 gün geçti 🙏

Back
X