Hamilemiyim Bilmiyorum Bir Yardımm :)

sonnefesimmelis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
48
1
36
Antalya
Selam kızlarr :) ben 2 yıllık evliğimhiç korunmadık ve hamile kalmadım adet düzensizliğim var en son adetimi 2 mart 2014 oldum

Son düzenleme:

canım üşütmüşde olabilirsin geç döllenme de olabilir
bence en kısa zamanda doktora git bi kan testi yaptır
inşallah bebeğin seninledir

Testi ne zaman yaptın? Su siralar yaptiysan muhakkak cikardi ama lekelenme bebek varsa dusuk riski varsa gelir anlattiklarindan hamilesin gibi geliyor bana ama hayırlısı canim Allah'ım gonlune gore versin

Testi ne zaman yaptın? Su siralar yaptiysan muhakkak cikardi ama lekelenme bebek varsa dusuk riski varsa gelir anlattiklarindan hamilesin gibi geliyor bana ama hayırlısı canim Allah'ım gonlune gore versin

nisanın son haftası yaptım canım ama düşük riski olcak hiç birşey olmadı ki canım hamile olsam bilirim ama değilmi belirtileri ne olabilr
gebelik hesaplaması yaptım 9 hafta 3 günlük hamileymişim ama test negatif çıktı

Silikte olsa ikinci cizgi yok muydu canim? Vlla bende merak ettim canim sen bi daha bi test yaptir olmadi kan testi yaptir. Illa bise olmasina gerek yok ki canim dusuk icin kromozom bozuklugunda bebek düşüyor agir kldirmakla pek alaksi yok. İnşallah hamilesin dir

Merhaba arkadaşlar bende 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebel sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi

heveslendirmek istemem ama sanırım hamilesin

canım lekelenmelerin olduysa adetin geliyor demektir bendede öyle oluyor ..

Ay canm ins hamilesindir benmde son adt tarhm 11martti mide bulantim oldu 18.19nisanda 19nisanda yaptrsm test kanda negatif cikti. Doktor mideni usutmussundir dedi igne yapti.29nisanda kendm test yaptm ikknci çizgi silikcikti. 30nisanda tekrar kan tahlili yaptirdim hamile olduğumu öğrendim yani. Sende yine yaptır canm bnm gibi gec dollenme olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…