hamilemiyim bilmiyorum

oya lora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
6
0
1
36
Merhaba bayanlar gecen ay 9 subatta adet oldum 8 subatta korunmadik esimle ve o tarihten sonra bir iki kez adetimden 10 gun sonra asiri belkasik agrilarim basladi yaklasik 1 hafta surdu buarada goguslerim birden sisti sıkincada bir iki damla sut geldi sonra agrilarim kesildi adetime 1 gun kala adet agrisi gibi kasik bel agrim basladi ve bugun 3 gundur devam ediyor istahsizlasmaya basladim migdemde yanma var adetimden 3 gun gecti beni dusunduren iliskilerimde esim hepsini bosalmadi sizce hamile kalmis olabilirmiyim benim gibi olan varmi

Son düzenleme:
Süt gelmez ilk aylarda ancak Son aylara doğru gelir ya da hiç gelmez doğum anına kadar senin yanlışin var iltihap olmasın doktora görün idar testi yap sonuç kesin çıkar

Evet adetin gecmisse çıkar en iyisi ilk başta idar sonra hamileysen iki hafta sonra doktora git bebeğin herşeyini görürsün inş bebek isitiyor musun

Evet adetin gecmisse çıkar en iyisi ilk başta idar sonra hamileysen iki hafta sonra doktora git bebeğin herşeyini görürsün inş bebek isitiyor musun

4 yasinda bir kizim var ona hamileyken boyle seyler yasamamistim 2 bucuk aylikken ogrenmistim evde testlerimde cikmadi doktora gittigimde ogrendim simdi bebek istiyorum ama 5 yildir korunuyorum hemen olurmu bilmiyorum birde iltihap belirtisi boylemi oluyor

4 yasinda bir kizim var ona hamileyken boyle seyler yasamamistim 2 bucuk aylikken ogrenmistim evde testlerimde cikmadi doktora gittigimde ogrendim simdi bebek istiyorum ama 5 yildir korunuyorum hemen olurmu bilmiyorum birde iltihap belirtisi boylemi oluyor
Sarı suşeklin de mi ?ilk bebeğin varsa süt kanalların açıktır rengi ne tam olarak nasil

iyi geceler arakadaşlar burda yeniyim nasıl sizlerle yazışabileceğime yardımcı olurmusunz

Sarı suşeklin de mi ?ilk bebeğin varsa süt kanalların açıktır rengi ne tam olarak nasil
Rengi sulu sut seklinde birde bebegin ilk emdigi sut rengi varya onun gibi zaten biraz sıknca geliyordu simdi gelmiyor sut 1 2 damla gelmisti ikisinden

Back
X