Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim bu durumu yaşayan varmı geç döllenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaadaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2025
2
0
1
26
Ay selam yardımınıza ihtiyacım var kafam çok karışıkk. 3 agustosta korunmasız bir ilişki oldu tam yumurtlama günümde, 2 saat içerisinde ertesi gün hapı içtim. Ama sonra pişman oldum bir bebeğim var 10 aylık ilk başta hamilelik korkuttu ama sonradan neden olmasın dedim. Şuan hamile olabileceğim bir ihtimal varmı? Silik çizgi gördüm 2 kez payleştım fotoğrafıda. Reglden 5 gün önce 2 tane silik çizgi 2 tanede negatif test sonucu ile karşılaştım. Regl 3 gün kala da kan testi verdim 2.68 çıktı. Önceden negatif kan testlerim hep 1.20 olurdu bu sefer 2.68 çıktı belirtilerimde var biraz bu durumda gebelik oluşmuş olabilir mii yardımmmmmmmm

Eklentiler

• IMG_38FD2EE2-2694-4E14-B7F5-E39B24555BFB.webp
    52 KB · Görüntüleme: 17
Ben olsam direkt kan testini yenilerim testlere pek güven olmuyor ama testiniz bariz pozitif bir yanlışlık yoksa. Korkmayın 2 yaş + 9 aylık anası olarak yazıyorum zaman ve zorluklar çok hızlı geçiyor ikinciyle beraber. Sağlıkla büyütün inşallah.

Hamilesiniz sağlıklıdır inşallah
Ay öylemi dersinizz bu silik çizgiden sonraki gün 2 tane test yaptım negatif çıktı ama kan verdiğimde de 2.68 cıktı değer çok düşük değilmii bugun regl olmam gerekiyor aslında ama kanı 3 gün önce vermiştimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…