- 8 Ekim 2016
- 377
- 64
- 98
- 36
- Konu Sahibi huysuz kadin
Anldim canim sagol bilgilndrdgin icinEvet bende hep 36 37 günlerde olurum bugün 36 günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anldim canim sagol bilgilndrdgin icinEvet bende hep 36 37 günlerde olurum bugün 36 günüm
Test yapsana canimKızlar bakarmısınız Ben enson 23 eylül korunmasız ilişki yaşadım ve 2 ekim gibi sadece lekelenme oldu 5 ekim kan testi yaptırdım 2.0 çıktı beta değerim adet olmadım ve şuan çok aşırı sağ kasığımda ağrı var batıyor gibi sizde hamilelik varmı geç döllenme olabilir mi 23 ağustos düşük yaptım ondan snra hiç adet olmadım 2 ekim gibi lekelenme oldu sadece
Bugün yapıcamTest yapsana canim
Hafif var hamilesin canım yeni ama daha
Erken git 9da kan testi yap öğleden sonra alirsinDevlet hastenisne gidicem yarin orda cabuk cikrmi yarin alirmiyim
Hadi hayırlı olsunKizalr sonucum nete dusmus 54.39
Amin canim sagol doktor kesede gormeden gebelik diyemyiz dedi dha cok erken dediHadi hayırlı olsunAllah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Cok sevindimRabbim kucagına almayı nasip etsin inşKizalr sonucum nete dusmus 54.39
Amin canim sagol rabbim isteyen herkeze nsip etsin isallhCok sevindimRabbim kucagına almayı nasip etsin inş