Hamilemiyim değer yükseltir mi

Yusuf15fat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
63
8
1
32
Merhabalar ısın ıcınden çıkamadım geçen ay duzensız bır adet oldum ıkı gün sürdü bu ay düzeltir dedım bekledım adet günüm gectı 4 gün kan tahlılı yaptırdım deger 0.22 çıktı normalde 0.1 ya da 0.5 çıkardı hala adet olmadım bugun 5 gün ne yapmam lazım

Sabırla dua ile beklemen lazım canım, Allahtan umut kesilmez.

Merhabalar ısın ıcınden çıkamadım geçen ay duzensız bır adet oldum ıkı gün sürdü bu ay düzeltir dedım bekledım adet günüm gectı 4 gün kan tahlılı yaptırdım deger 0.22 çıktı normalde 0.1 ya da 0.5 çıkardı hala adet olmadım bugun 5 gün ne yapmam lazım
Pazartesi kadın doğuma git canım

Neden kadın Doğuma gıtmem lazım geçen ay gıttım hıcbırsey yok dedı geçen ay kan degerım 0.5 di şimdi ise 0.22 riskli bişey mi acaba geç döllenme falan mı

Anladım geçen ay 14 oldum bu ay 11 gosterıyor su olmadım 4 gün tahlıl yapıldı bazen 30 günde oluyorum o zaman daha bu ay da 14 de olmam gerekıyor du yanı ben o zaman adet günü tahlıl yaptırmış oluyorum oda 0.22

5 altında çıkarsa sonuç negatif demektir. Eğer bir hamilelik olsaydı adet günü yaptığın kan tahlilinde 5i geçerdi sonuç.

O 2 günlük adet bitiminden sonra ilişki oldu mu hiç? Olmadıysa gebe değilsin gibime geldi. Sonuç adetin 5 gün geçmesine rağmen negatid çünkü

O 2 günlük adet bitiminden sonra ilişki oldu mu hiç? Olmadıysa gebe değilsin gibime geldi. Sonuç adetin 5 gün geçmesine rağmen negatid çünkü
Istemsizce kahkaha attım konularindan sonra böyle bir yorum yazdığın icin :-)

Neden kadın Doğuma gıtmem lazım geçen ay gıttım hıcbırsey yok dedı geçen ay kan degerım 0.5 di şimdi ise 0.22 riskli bişey mi acaba geç döllenme falan mı
Yoktur canım o değer Zaten sürekli aynı çıkmaz. 0.22 çıkmasının bi manası yok yani üzgünüm ama.
Eğer olsaydı 5 gün geçmiş şimdiye çıkması gerekirdi. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.

Back
X