HAmilemiyim degilmiyim ACIL LÜTFEN??

candan9390

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
4
0
1
32
Selam Arkadaslar ben daha yeni üye oldum bir sorum olucak belki ayni durumu yasayanlar olmustur benimle Biz esimle 10.24 ünden itibaren ayin 11.02 sine kadar bir sürede korunmasiz iliski yasadik normalde 3 4 ünde adet olmam gerekirken bugün ayin 8. i v hala adet görmedim dün Aksam da sadece bir iki damla kadar bir kan geldi adet oldugumu düsündüm ama ondan sorna hic birsey gelmedi acaba yerlesme kanamasi olabilirmi sizce bu kadar erken gösterirmi test yapsam yardimci olun lütfen ayni durumu yasayan arkadaslar var mı aramizda?

cnm bunu anlaman için test yapman lazım çnkü senin dediğin gibi yerleşme kanaması olabilir bi test yap bence buraya yazarsın sonucunu

cnm bunu anlaman için test yapman lazım çnkü senin dediğin gibi yerleşme kanaması olabilir bi test yap bence buraya yazarsın sonucunu

evet galiba Yarin bi test alip yapicam gecen ay yaptigimda negatif cikmisti üzülmüstüm o yüzden biraz korkuyorum test yapmaya ama bu kadar erken sonuc gösterirmi test sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…