Hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum!

albanianbride12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
9
1
1
29
Merhaba 9 aylık evliyim. Reglim 15 gün gectiğinde idrar testi yapmıstım negatif cıkmıstı. 25 güne kadar sayısız test yaptım hep negatif. Fakat 25. Günde bütün testler silik ikinci cizgi görünmeye basladı. Kan testleri yaptım fakan 0.100. İdrar testleri yanlıstır dedim ve bu gün 49. Gün hala regl olmadım. Yarın tekrar test almalımıyım.? ( testlerimi paylasıcam)

Eklentiler

• IMG-20190419-WA0019.webp
    IMG-20190419-WA0019.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 307
Merhaba 9 aylık evliyim. Reglim 15 gün gectiğinde idrar testi yapmıstım negatif cıkmıstı. 25 güne kadar sayısız test yaptım hep negatif. Fakat 25. Günde bütün testler silik ikinci cizgi görünmeye basladı. Kan testleri yaptım fakan 0.100. İdrar testleri yanlıstır dedim ve bu gün 49. Gün hala regl olmadım. Yarın tekrar test almalımıyım.? ( testlerimi paylasıcam)
Canım bence bir daha yap tekrarla bir kac gün arayla. Benim birkere silik cikti negatifti. Bu ayda silik cikti değerim 10 cıktı ilk şimdi ilerliyor oda olabilir senin. O yüzden tekrarla bir kac gün arayla değerine baktır 🙂

Gecikmenizin 49. Günü mü , adetinizin 49. Günü mü ?? Doktora falan gittiniz mi. Pcos vs var mıydı

Bence sen hamilesin çünkü oğlumda bende böyle 8 adet test yaptım silik çizgi bile olsa hamilelik belirtisidir. Belki daha erken bu yüzden silik çıkıyor. Hayırlısı inşallah canım allah gönlüne göre versin 🙏🏻🙏🏻

Bence sen hamilesin çünkü oğlumda bende böyle 8 adet test yaptım silik çizgi bile olsa hamilelik belirtisidir. Belki daha erken bu yüzden silik çıkıyor. Hayırlısı inşallah canım allah gönlüne göre versin 🙏🏻🙏🏻
İnsallah ama kan da negatif cıkıyo bu gün hala adet olmadım aşırı derecede sol kasık ağrım var regl oldum diye tuvalete kosuyorum bakıyorum akıntıymıs öyle yoğun bi akıntımda var ama bu kadar geç öğrenen varmı mümkünmü böyle bisey

Prolaktıne de baktırın bence adet olmayı engelliyor benım basıma geldı 21 gun gecikti adetim dostıneks adında Bı ılac kullandım duzene gırmıstı. Kanda cıkmadıysa gebelik yoktur 😔

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Bir iki gün sürüp kesildiyse yerlesme kanamasıdır. Benim ilk kimyasal gebelilikti sanırım öyle bi durum olmustu

Back
X