Hamilemiyim değilmiyim kafam karıştı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysegul25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar az önce geldim. Kan testi verdim ama malesef hamile değilim. İki katına çıkması gerekirken sonuç. 5.13 :( Doktor kimyasal gebelik olabilir.. Adet olana kadar bu deger düşer dedi. Ama umudumu asla kaybetmeyeceğim. Hepimize cevaplarınız için teşekkür ederim.

canım doktorun nasıl kımyasal gebelık dıyor anlamadım,sen geçen ay düşük yapmışsın,doktorun bunu bılmıyormu,düşükten sonrakı aylarda değerlerin 5-10 çıkması normal,yanı kımyasal gebelik falan değildir,5,65 düşükten sonra kalan değerdir

............................................................................

Son düzenleme:
arkadaşlar katkım olacağını düşünerek cevap yazma isteği duydum...
adetim bikaç gün gecikince idrar testi yaptım 2 kez ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı dayanamayıp 2 gün önce poliklinikte kan testi yaptırdım değer 20,3 çıktı ve hamilesin dediler ertesi gün (dün) hastaneye doktoruma gittim muayenede 2 adet kistten başka hiçbirşey göremedi ve bide burda kan testi yaptır dedi yaptırdım orda da değer 11,3 çıktı doktorum muhtemelen hamile değilsin dedi ve yıkıldım tekrar polikliniğe uğrayıp güvenirliliklerini sorduğumda kesin hamile olduğumu ve üzülmememi söylediler. ancak ben bikaç saat önce adet oldum.....

bundan aldığım ders şu:
2,5 senedir evliyim ve başından beri bebek istiyorum delice...
ama bu saçmasapan heveslerle testlere kapılıp hayal kırıklığına uğramaktansa adetin en az 10 gün geçmesi beklemeyi yeğlerim...

Allah hepimizin gönlüne göre versin

arkadaşlar katkım olacağını düşünerek cevap yazma isteği duydum...
adetim bikaç gün gecikince idrar testi yaptım 2 kez ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı dayanamayıp 2 gün önce poliklinikte kan testi yaptırdım değer 20,3 çıktı ve hamilesin dediler ertesi gün (dün) hastaneye doktoruma gittim muayenede 2 adet kistten başka hiçbirşey göremedi ve bide burda kan testi yaptır dedi yaptırdım orda da değer 11,3 çıktı doktorum muhtemelen hamile değilsin dedi ve yıkıldım tekrar polikliniğe uğrayıp güvenirliliklerini sorduğumda kesin hamile olduğumu ve üzülmememi söylediler. ancak ben bikaç saat önce adet oldum.....

bundan aldığım ders şu:
2,5 senedir evliyim ve başından beri bebek istiyorum delice...
ama bu saçmasapan heveslerle testlere kapılıp hayal kırıklığına uğramaktansa adetin en az 10 gün geçmesi beklemeyi yeğlerim...

Allah hepimizin gönlüne göre versin
Amin canim. Ya senin basina geleni okuyunca, artik bundan sonra idrar testinde ciksa bile inanmam. Hatta kanda bile ciksa:uhm:
Bu olaydan sonra sana uzulme demek sacma olur. Buyuk bir sevinc sonrasi, aslinda ortada sevinecek birsey olmadigini ogrenmek kimbilir ne hale koyar insani.

Allahim insallah hayirlisi ile bebis sahibi olmani nasip etsin.a.s.

Amin canim. Ya senin basina geleni okuyunca, artik bundan sonra idrar testinde ciksa bile inanmam. Hatta kanda bile ciksa:uhm:
Bu olaydan sonra sana uzulme demek sacma olur. Buyuk bir sevinc sonrasi, aslinda ortada sevinecek birsey olmadigini ogrenmek kimbilir ne hale koyar insani.

Allahim insallah hayirlisi ile bebis sahibi olmani nasip etsin.a.s.

çok sağol arkadaşım ya düşünsenize 2,5 yıldır gözünün içine bakıyor insanlar ve sende böyle bir mutlu haberi herkesle paylaşmak istiyorsun -ki ben öyle yaptım eşimle herkese söyledik şimdi gel bi de hamile olmadığını paylaş inanın çok büyük yıkım...

artık keseyi görmeden kimseye söylemeyi düşünmüyorum mümkünse eşime bile canımın içi kendi üzüntüsünü bir kenara bırakıp beni teselli etmeye çalışıyor

.............................................................

Son düzenleme:
..............................................................

arkadaşlar slm.bende aranıza yeni katıldım.ultrasona girdim gebelik kesesi göründü ama bebeği göremedi doktor.15gün sonra tekrar ultrason verdi.böle bi durum yaşayan varmı.bebek gözükürmü cvp verirseniz sevinirim.

arkadaşlar adetime 10 gün var ve bu ay korunmadan ilişkiye girdik ilk defa..10 gün olmasına rağmen özellikle sol göğsümde baya bir acıma var..acaba hamilelik belirtisi olabilir mi??

canım inşaallah hamilesindir ama herkeste farklı belirtiler oluyormus sen en iyisi kan testi yaptır hayırlı haberlerini bekliyoruz

herkse selam.adetım 6 gün geçti evde test yaptım ilk çizgi var ikincisi silikti.kan testi yaptım.0.10 çıktı.bu ne anlama geliyorrrrrrrrr

geçen ay 13 ünde adet oldum ve bu ayda 13 ünde bekledim olmadı ama 12 sinde çok az pembemsi bi leke geldi ve ogün bitti karnımda şişlik var ve inmiyor sırt ağrılarım var göğüslerimde şişkinlik var ve sürekli uyumak istiyorum bi iş yaparken eskisine oranla çok çabuk yoruluyorummm yardım edin lütfenn :(

sevgılı kızlar hamılemıyım degılmıyım bılmıyorum 4 aylık evlıyım adetımın baslangıç gunu 04.04.2014 adetım bıtıs gunu 13.04.2014 ılıskıye gırdıgımız tarıh ıse 07.04.2014 ve ıkıncı ılıskıye gırdıgımız tarıh ıse 09.04.2014 ıkız gırdık ıkısındede korunmadık sızce hamılelık rıskım var mı yada bu aralarda hamıle kalabılınır mı yardım edın ne olur :(((

yaaaa arkadaşlar hcg değeri 5,65 ise ben nasıl 113 hcg değeriyle hamile olmuyorum anlamadım .1 hafta sonra 7,20 ye düştü.bu iki test arasında regl oldum.değer 113ken vajinal ve karından yapılan ultrasonda bişey görünmedi.doktorda doğru dürüst bi açıklama yapmadı nedeni hakkında.öfffffff ya noldu şimdi bişey anlamadım.

bazı aylar süt hormon seviyesi çok yükselebiliyor ve değerlere yansıyor büyük itimal öyle oldu galiba..

Back
X