Hamilemiyim değilmiyim?

Mavi turna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
176
117
53
Lütfen ama lütfen konumu taşımayın çünkü buda benim şuan ki derdim. Kizlar son sat tarihim 9agustos adetim gecince 3.gün test yaptırdım 40 cıktı 2 gün sonra tekrarlandı 69 2 gün sonra yine yaptik 152 ama kese falan yok ortada henüz doktor baktı pek biseyde söylemedi simdi kızlar ben geç döllenme falan olamayacağından eminim sizce değerlerim neden böyle çünkü normalde suan 5+1 gebe olmam lazim olumsuz yorumlarinizida yazın eğer yolunda gitmeyen biseyler varsa boşuna kendimi de kandirmiyim

Gec dollenme ola bilir diye dusunuyorum ama insallah kalbindeki muradini versin rabbim 🤲🤲
Lütfen ama lütfen konumu taşımayın çünkü buda benim şuan ki derdim. Kizlar son sat tarihim 9agustos adetim gecince 3.gün test yaptırdım 40 cıktı 2 gün sonra tekrarlandı 69 2 gün sonra yine yaptik 152 ama kese falan yok ortada henüz doktor baktı pek biseyde söylemedi simdi kızlar ben geç döllenme falan olamayacağından eminim sizce değerlerim neden böyle çünkü normalde suan 5+1 gebe olmam lazim olumsuz yorumlarinizida yazın eğer yolunda gitmeyen biseyler varsa boşuna kendimi de kandirmiyim

Ikincisinde ikiye katlamış aslinda ama kese yoksa tabi doktor ne derse o.
Bekleyin biraz daha belli olur 1 haftaya

Hcg degerin düşük saglikli gebelik icin deger 2 gunde 2 katina cikmasi lazim insalahh devam eder artış...kese deger 1500 falan olunca gorunuyor

Nerden bileceksiniz ki geç döllenme olmayacağınızı değerler katlanarak artmış gebelik görünüyor 6.haftada kese görünür

Sanırım boş gebelik geliyor.
Daha tecrübeliler de vardır.
Kimyasalda kanama falan okuyormuş çünkü.
Bende adet düzensizdi misal 35. Gün kantesti 0.1 idi, 42. Gün ise 190 çıkmıştı. Yani ki ben de son ilişki tarihine bakımca imkansız olamaz demiştim.
Artış miktarı biraz düşük ,
Ama sperm içerde 5 güne kadar yaşayabiliyormuş, siz sandığınızdan 6 gün sonra gebe de kalmış olabilirsiniz.
Ve hiç belli olmuyor yani.
Bende de 5. Haftada hiçbişi yoktu
6. Haftada yolk kesesi 7. Haftada bebiş ve kalp atışı görmüştük sanki..
10 gün içinde ortaya çıkar.
Dış gebelik değildir
Sağlıksız gebelik olabilir
Boş gebelik olabilir
Ya da herşey normal olabilir herseye akıl sır ermiyor .
Hersey olacağına varacak sakin olun siz, doğacak bi bebekse şimdiden strese sokmayın. İnanın hissediyorlar

İkinci hamileliğim, ikisinde de hcg takibi yapmadım, gittiğim doktor da yaptırmadı. Boşuna stres gibi geliyor bana.bir kere yapılır, sonra Zaten kese oluşması gereken hafta da ultrasonda görülür.

69 'dan 152lere çıkmış deer bir gebelik var gibi kese için biraz erken olabilir benim 5 ci hafta alttan muayene ile ancak görülmüştü biraz bekleyin rabbim nasip ettiyse ins bebeğini sağlıkla gelir

Karından baktı haftana gore değerin cok düşük dedi sadece
Degerlere takilma canım benim ilk kan testi sonucum sadece 10 du
6.haftada kese hiç bisey gorunmemişti
7.haftada sadece boş kese vardı (doktor hiç ümitli degildi kendini hazırla boş gebelik gibi duruyor demişti )
8.haftada minicik bi parlaklik vardı sadece
Hep vajinal muane olmuştum bide
9.haftada anca kalp atisi duyabildik

Sende kendini uzüp durma güclü ol bak bebeginde üzülür

Ben bebeginin olduguna inaniyorum
Pazartesi tekrar git vajinal muane ol bebegini goruceksin eminim

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah

Banada bisey yok gibi geliyor çünkü hic bisey hissetmiyorum ilk gebeligimde kasikta agri göğüste hassasiyet falan cokdu bunda bombos hersey
Belirti arama herkeste ayni olmuyor canim
9 ay boyunca bi kere ne midem bulandı ne oram buram şişti
Dua et sadece hayirlisi olsun diye

günaydın.. 2 HCG değerin 2 günde bir en az %60-70 artmalı.. benim gebeliğimde ilk 46 çıkmıştı.. ikinci testte 62 çıkmıştı.. doktorum sağlıklı durmuyor dedi.. hiç ümidimi kesmedim.. hemşire sonradan toparlar üzülme dedi.. hakikaten sonradan her 2 günde bir 2 katına çıktı.. değerim 15000 lerdeyken bile kesem görünmüyordu.. Dış gebelikmiş çünkü :( değerin 2000 olursa ancak o zaman kese görünür.. Rabbim yardımcın olsun.. Senin ve eşin için hayırlı ise olsun inşallah..

Bence Kafanı fazla yormamalısın.. Rabbim Hakkınızda hayırlısı neyse onu vesin :)

Sizi rahatlatmak için söylemiyorum gayet normal bı gebelik.ayni durumu yaşadım şuan çok tatlı bir findikkurdum var:)

Back
X