HAMİLEMİYİM DEGİLMİYİM ?

glsn6641

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
45
11
3
31
Merhaba,
geçen ay adetim 4 gün oldu 5 gün sonra tekrar 4 gün adet oldum yani ayda 2 kez adet oldum korunmuyoruz ilk adetime göre 6 gün geçikme oldu.... 1 gün geçtikten sonra hastaneye gittim beta testi 0.1 çıktı negatif sizce hamile olma ihtimalim var mı biraz daha bekleyip tekrar test yapmayı düşünüyorum

Allah gönlündekini nasip etsin inşallah ben adetime 10 gün vardı öğrendiğimde canım bi fikrim yok ama inşallah hamilesindir

amin inşallah cnm 6 ay önce kürtaj oldum 8 haftallıkken kalp atışı izlenemedi o yüzden cok heyecanlı ve meraklıyım allahtan hayırlısı....

Selam arkadaslar,
benimde sorularim var yanit bekledigim :) ben dogum kontrol hapini birakali 2 ay oldu. Bir seneye yakin kullanmistim. Simdi ilk denenemizi yaptik. Cep telefonuma indirdigim bir apple yumurtlama gününü hesaplattirdim ayin 12.11. diyordu. Ondan önceki günler denedik daima. Simdide 10 gün gecti yumurtlamanin üzerinden. Yumurtlamadan tam 4-5 gün sonra agrilar basladi. Adet oluyormusum gibi siddetli agri sürekli gidip geliyor bir haftadir. Gögüslerimde sislik var ama agri yok. Kasiklarimda agriyor. Hafifde aradabi akinti oluyor sari renkte. Ayrica ben affedersiniz büyük tuvaletimi gideremiyordum cok nadirdi simdi günlük olmaya basladi bir haftadir. Bende hic böyle olmazdi adete yakin zamanda hafif adet olacakmis gibi agrilarim olrudu ama böyle agir olmazdi. Adet olmama 5 gün kaldi. Acaba erken gösteren testlerden yapsam cikarmi gercek sonuc?

canım aynı belirtilerin hepsi bendede var benm adetim geçti ama yinede bekliyorum en az 2 gün adetinin geçmesini bekle sonra hayal kırıklığı oluyor olmasa bile şimdi yaparsın çıkmaz çünkü..

Selam arkadaslar,
benimde sorularim var yanit bekledigim :) ben dogum kontrol hapini birakali 2 ay oldu. Bir seneye yakin kullanmistim. Simdi ilk denenemizi yaptik. Cep telefonuma indirdigim bir apple yumurtlama gününü hesaplattirdim ayin 12.11. diyordu. Ondan önceki günler denedik daima. Simdide 10 gün gecti yumurtlamanin üzerinden. Yumurtlamadan tam 4-5 gün sonra agrilar basladi. Adet oluyormusum gibi siddetli agri sürekli gidip geliyor bir haftadir. Gögüslerimde sislik var ama agri yok. Kasiklarimda agriyor. Hafifde aradabi akinti oluyor sari renkte. Ayrica ben affedersiniz büyük tuvaletimi gideremiyordum cok nadirdi simdi günlük olmaya basladi bir haftadir. Bende hic böyle olmazdi adete yakin zamanda hafif adet olacakmis gibi agrilarim olrudu ama böyle agir olmazdi. Adet olmama 5 gün kaldi. Acaba erken gösteren testlerden yapsam cikarmi gercek sonuc?

aslında erken gebelik testlerinde çıkabiliyor gebelikler.

sen bilirsin cnm 6 gün öncesinden testle var 14 tl kesin sonuç ondan alabilirsin sonuçlu pozitif çıkarsa yaz :D

Arkadaşlar merhaba bi kaç hafta önce test yaptım ama tek çizgi çıktı bugün test yaptım 3 tane 3ündede silik olarak ikinci çizgi çıktı ve yarın adet günüm sizce ne olabilir

Selam arkadaslar allah hepimizin gonlune gore versin benimde aklima takilan soru var yardimci olabilirmisiniz 4 aylik evliyim son 2 aydir ayda iki kez adet gordum en son ekim 14 adet oldum bu ay hala olmadim hic bi belirtiside yok gecen hafta kan testi yaptirdim negatif cikti gec dollenme olabilir dedi bugun doktora gittim ultrasonla baktim rahim duvarin kalin kan testini gormeden kesin bisey demeyelim dedi kan testi sonucum megatif cikti tarlusal diye bir ulac verdi adet sokturucu ben korunmuyorum bu arada olursa bi sorun olur mu dedim eee olmaz heralde ya olmaz dedi kafam cok karisti allah biliyor ya icmekte istemiyorum acikcasi rahim duvari kalin kotu bisey mi

Back
X