Hamilemiyim doktora ne zman gitmeliyim sizce?

Hatice Bibi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
24
1
1
39
Kızlar dün adetim geceli 2 gün olmuştu hesabıma göre hamileysem 4+3 günlük sizce doktora nezaman gitmeliyim 31eylul son adet tarihim bu ayın 31ne rqndevu aldım erken mi sizce gitmeliyim erken gebelik testinde hemen çıktı ama doktor için erken mi sizce ne yapmalıyım bilemedim

Eklentiler

• IMG_20221026_124141.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20221026_124141.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 51
Öncelikle hayırlı olsun şimdi herkes doktora giiittt,kan ver dicekorası kesin.Ben kendi yaptığımı soyleyim size.7.haftamda gidip keseyi görüp kalp atışını dinledim.Doktorum kanda betaya hiç bakmadı.Ultrasonla takip etti hep.Bu tamamen benim fikrim erken gitmenin bi anlamı yok.Saglikli bı gebelik değilse zaten kayıp olacak.Gidip iki günde bir beta takibini ben anlamsız buluyorum.Ama burdaki uyeler acile bile gidiolar iki gün gecikmeylehatta geçenlerde biri başka bir üyeye acile git midem bulanio de bile dediçizginiz çok net sağlıklı bir gebelik ve vaktinde doğum diliyorum

Çok teşekkür ederim öyle istiyorum aslında ama işte sabır da çok önemli bu aşamada tabiki ben pazartesi beta için gidip bı kan tahlili versem kesinleşme olsa daha sonra ultrasyon için 7.haftayimi beklesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…