Hamilemiyim emin degilim

Izmirlinil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
2
0
1
35
1 sene evvel 3 aylık ignelerden oldum. Daha sonra iğneyi tekrarlamadım ve yaklaşık 7 8 ay regli olmadım. Regli olmaya başladığımda düzensizlik vardi. 20 nisanda eski nişanlımla planlanmayan bir beraberlik yaşadım. Korunmadık. Ben 6-11 nisan arası regli olmuştum .Regli tarihim gelene kadar hamilemiyim şüphesi içindeydim. 1-11 mayis arasi regli oldum öncesi ve sonrasi lekelenme tarzındaydı kan vardi. Erken gebelik testi yaptim regliyken . Negatif çıktı . Ama ben hamilemiyim şüphesinden bir türlü kurtulamıyorum.
Kan testine de çekiniyorum ama son çare gidip yaptırıcam.
Benzer durumla karşılaşan oldu mu ? Napmaliyim sizce

Eklentiler

• IMG-20210507-WA0026.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 82
Adet olmuşsunuz zaten hamilelik mümkün değil bu durumda

3 aylik iğne olmamdan dolayı reglimden emin olamıyorum. Internette ender de olsa vücuttaki biriken pis kanin atılabileceği gibi birseyler okudum

3 aylik iğne olmamdan dolayı reglimden emin olamıyorum. Internette ender de olsa vücuttaki biriken pis kanin atılabileceği gibi birseyler okudum
O zaman mecburen direkt kan testi yaptıracaksınız, çünkü herkesin hamile kalma belirtileri çok başka. Net yanıt alamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…