Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çizgiyi görüyorum, çok silik ama. gününüz geçti mi?Kızlar bi baksanız teste
Bana var gibi geliyor acaba yanlış mi görüyorum ben anlamadım
Pkoyum ilişkim 14. Günü bugun kuruma çizgisi mi bilemedimben çizgiyi görüyorum, çok silik ama. gününüz geçti mi?
Yarın doktora gidcegm kese gözükür mü bilemedim 14.gün ilişkimnÇok zaman geçmiş üstünden sanki baya beklemiş attığın fotoda ama kuruma çizgisine benziyor. Testi yenile varsa daha net çıkar zaten buna göre bişey demek zor
Görünmez tabiki daha beta 1500 olunca bile vajinal anca görünür.
Yarın doktora gidcegm kese gözükür mü bilemedim 14.gün ilişkimn
Yarın doktora gidecegm varsa kesede gözükürmüÇok zaman geçmiş üstünden sanki baya beklemiş attığın fotoda ama kuruma çizgisine benziyor. Testi yenile varsa daha net çıkar zaten buna göre bişey demek zor
kese görünmez 15 günde.
İnşllh vardır 2 gündür adet olacak gibi sancım var olmadımGörünmez tabiki daha beta 1500 olunca bile vajinal anca görünür.
Saçmalamayın 14.cü gün ne kesesi görmeyi düşünüyosunz
Gözükmez betaya bağlı daha belli bile değil hamile olup olmadığın. Önce idrar testini yenilemelisin. Sonra kanda baktır 1500-3000 arası çıkarsa değer anca o zaman görünürYarın doktora gidecegm varsa kesede gözükürmü
Yarın doktora gidcem test almak istemiyorum tekrardan cok damlattım bideGözükmez betaya bağlı daha belli bile değil hamile olup olmadığın. Önce idrar testini yenilemelisin. Sonra kanda baktır 1500-3000 arası çıkarsa değer anca o zaman görünür
Nerden bileyim ya sol kasıgımda batman oldu 2 kerede yarın gidcem kan testi yaptrrm ordaSaçmalamayın 14.cü gün ne kesesi görmeyi düşünüyosunzçocuk daha yeni yeni yerleşiyodur yerine
Bide hamile oldğnuz kesin değilki bi kan testi yaptırın hele
Test bugun yaptım pkoyum ben ilşkinn 14.günü buguntest ne zamana ait..
adet gününüz gecti mi? silik bi cizgi var ama dr a gitmeden önce tekrar bi test yapin derim.