- 23 Eylül 2022
- 39
- 9
- 6
- 25
- Konu Sahibi nazmiye890
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun saglikla gelsin istersen kan vererek taclandir bu haberi
Evet beş belli ikinci çizgi silikde olsa var çok yeni olabilir reglin gecmismiydi maşallah bu arada
Teşekkür ederim 3 gün geçti ilk defa gecikmem var ama silik olunca bilemedimEvet beş belli ikinci çizgi silikde olsa var çok yeni olabilir reglin gecmismiydi maşallah bu arada![]()
Teşekkür ederim şu an sonuç bekliyorumHayirli olsun saglikla gelsin istersen kan vererek taclandir bu haberi![]()
Teşekkür ederim bekliyorum şu anEvet hamilesiniz tebrik ederimkan testi verin yarın bence ve düzenli olarak 2 günde bir takip edin kan testi vererek.
Bence var canım hemen kan ver bence hayırlı olsun banada dua et lütfenTeşekkür ederim 3 gün geçti ilk defa gecikmem var ama silik olunca bilemedim
Şu an bekliyorum kan sonucunu inşallaj allahım sanada versinBence var canım hemen kan ver bence hayırlı olsun banada dua et lütfen![]()
Hayırlısı olsun pozitif
Tebrikler benim 6 gün gecikmisti boyleydi şimdi 12 haftalık :)
Amin Allah razı olsun sonucunu paylaşırsan çok sevinirimŞu an bekliyorum kan sonucunu inşallaj allahım sanada versin![]()
Teşekkür ederimHayırlısı olsun pozitif![]()
İnşallah bekliyorumTebrikler benim 6 gün gecikmisti boyleydi şimdi 12 haftalık :)
Beybi sonucu paylasmayi unutmaTeşekkür ederim şu an sonuç bekliyorum![]()
Hamilesinİnşallah bekliyorum![]()