hamilemiyim?? ilk belirtileri neler?

Perii7777

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
480
253
303
Antalya
merhaba arkadaşlar ben eylül ayının sonunda düşük yaptım 1.buçuk aylık bebeğimi kaybettim ilk hamileliğimdi ve eşimde ben de çok istiyordum ama olmadı? bu ay korunmayı bıraktık.adetime daha 7-8 gün var ama göğüslerimde ağrı var ve sanki uçları koyulaşmış gibi, karnımda da gaz var,ayrıca şişkinlik, kasıklarımdaa çok hafif bir ağrı var çok ümitliyim hani derler ya düşüğün ayağı içinde mi olurmuş ne? bu yüzden ilk denemede tutcak gibi hissediyorum ama sabredemiyorum. bana hamileliğin ilk belirtilerini yazarsanız çok sevinirim..

bende 5 aylıkken kaybettim bebegimi 6 ay ara verdik iki aydır istiyoruz olmadı çok üzülüyorum sorun var diye canım çok sıkkkın hamileligi hızlandıran ilaç varmı

diger hamileligimde adtime 5 gün kala kasıklarıma bıcak saplanıyomuş gibi oldu geceleri ateş basıyodu eşim bile anlıyodu adetim 4 gün geçince agzımdan demir tadı geliyodu kendini baya hisstirmişti bwlirtiler

malesef adet oldum bu ay da olmadı. canım ilaç değil ama soğan kürünü duydum ben birçok insan kullanmış ve işe yaramış. adet bitiminden 7 gün sonra başlıyormuşsun. benim 3 gün oldu ama bugün başladım bakalım hayırlısı allahım bütün isteyenlere nasip etsin. sana da çok büyük geçmiş olsun allah en kısa zamanda naip eder inş.(hepimize)

Back
X