Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Canım sizde sağ salim alın bebişinizi kucağınıza inşallahPerşembe kan testi yaptırmayı düşünüyorum . Yarın testi tekrarlıcam merakla bekliyorum
Eşime söylicektim bugün ama kararsız kaldım şimdi umutlandırmak istemiyorum
Canım hayırlı olsun inşallah bebeğin, yumurtlama günün battan ne kadar zaman önceydi ?Eki Görüntüle 1918630 Eki Görüntüle 1918631 Eki Görüntüle 1918630 Kızlar selam bugün doğum günüm ve adet günüm Fakat hamilelik belirtileri hissediyordum test yaptım sizceeee ?
Bende 3 gün gecıkmemde test yaptığımda boyle sılık çıkmıştı Hayırlısı olsun canımEki Görüntüle 1918630 Eki Görüntüle 1918631 Eki Görüntüle 1918630 Kızlar selam bugün doğum günüm ve adet günüm Fakat hamilelik belirtileri hissediyordum test yaptım sizceeee ?
hayırlı olsun :) en az 4 güne görülür sangi hcg binlerde iken görülüyordu :)Eki Görüntüle 1921627 Hamileymişim kızlar eşim cuma ameliyata girince dün yaptırdım kan testi Rabbimin en güzel hediyesiSat a göre 5 haftalık hamileyim sizce kadın doğum dr a ne Zaman gitsem görülebilir ?
hayırlı olsun :) en az 4 güne görülür sangi hcg binlerde iken görülüyordu :)