Doğum günün kutlu olsun canım :) çok belirsiz de olsa ben gördüm 2.çizgiyi. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap canım. İnşallah vardır hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ay inşallah kızlar çok sağolun bende ince bi çizgi gördüm. 5 ay önce 9 haftalık gelişimi olmadığı için düşük yaptım. 4 yaşında bi oğlum var Rabbim ona bi kardeş nasip eder inşallah hala karnımı seviyor kardeşim ne Zaman gelcek anne diyor erken söylediğime pişman olmuştum
Testi bugün yaptır bence.. Senin de sonucu görünce için rahat eder.. Kanda yükselme olmadan idrarda zaten çıkmaz..bence yeteri kadar yükselmiş hamilesin diyebilmesi için doktorun. Takibine başlarsın iyi olur
Hava yağışlı çocuğu bırakıp çıkma şansım yok maalesef yoksa bugün yaptırırdım bende çok sabırsızım :) yarın kan testi için giderim ozaman ay inşallah sizlerede güzel haberler veririm
Hamileymişim kızlar eşim cuma ameliyata girince dün yaptırdım kan testi Rabbimin en güzel hediyesi Sat a göre 5 haftalık hamileyim sizce kadın doğum dr a ne Zaman gitsem görülebilir ?
Eki Görüntüle 1921627
Hamileymişim kızlar eşim cuma ameliyata girince dün yaptırdım kan testi Rabbimin en güzel hediyesi Sat a göre 5 haftalık hamileyim sizce kadın doğum dr a ne Zaman gitsem görülebilir ?