Hamilemiyim ki

Angel1905

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
600
354
103
36
Kızlar selam bugün doğum günüm ve adet günüm Fakat hamilelik belirtileri hissediyordum test yaptım sizceeee ?

Eklentiler

• image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 107
Doğum günün kutlu olsun canım :) çok belirsiz de olsa ben gördüm 2.çizgiyi. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap canım. İnşallah vardır hayırlı haberlerini bekliyoruz

bende silik bir çizgi görüyom hadi hayırlısı.İnşallah yavrunla nice güzel yaşlara :)

Ay inşallah kızlar çok sağolun bende ince bi çizgi gördüm. 5 ay önce 9 haftalık gelişimi olmadığı için düşük yaptım. 4 yaşında bi oğlum var Rabbim ona bi kardeş nasip eder inşallah hala karnımı seviyor kardeşim ne Zaman gelcek anne diyor erken söylediğime pişman olmuştum

İnşallah Rabbim nasip eder canım oğluşuna da bi kardeş gelir :) sabah ilk idrarla yap sonra kan tahlili yap kesin sonuç alırsın hemde.

Amin Canım sizde sağ salim alın bebişinizi kucağınıza inşallah Perşembe kan testi yaptırmayı düşünüyorum . Yarın testi tekrarlıcam merakla bekliyorum Eşime söylicektim bugün ama kararsız kaldım şimdi umutlandırmak istemiyorum

Testi bugün yaptır bence.. Senin de sonucu görünce için rahat eder.. Kanda yükselme olmadan idrarda zaten çıkmaz..bence yeteri kadar yükselmiş hamilesin diyebilmesi için doktorun. Takibine başlarsın iyi olur

Tebrikler cnm :) bence kan testi yaptır için rahat etsin, cok güzel bir hediye :)

Hava yağışlı çocuğu bırakıp çıkma şansım yok maalesef yoksa bugün yaptırırdım bende çok sabırsızım :) yarın kan testi için giderim ozaman ay inşallah sizlerede güzel haberler veririm

Hamileymişim kızlar eşim cuma ameliyata girince dün yaptırdım kan testi Rabbimin en güzel hediyesi Sat a göre 5 haftalık hamileyim sizce kadın doğum dr a ne Zaman gitsem görülebilir ?

Reactions: mnt
hayırlı olsun :) en az 4 güne görülür sangi hcg binlerde iken görülüyordu :)

Aminn Canımm inşallah ya haftaya gideyim ozaman Dua edin bana da hamilelerin duası kabul olurmuş sağ salim alalım kucağımıza hepimiz

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…