hamilemiyim kızım daha çok küçük lutfen yardimm

beyzanuro

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
195
35
18
35
İstanbul
arkadaslar acil yardım. dün eşimle cinsel ilski esnasinda canm cok acıdî kasıklarıma bsey vuruyolar sanki esimde sanki icerde bsey var dedi. bebegim 16 aylik acaba hamile olablrmiyim siz hamileliginizin ilk doneminde byle bsey yasadnzmi. artı birde cinsellkten sogudum bu aralar cok uyku halim var henuz adet olmadim da ama beni en korkutan bu olay ne dysunuz kizlar sizce hamilemiyim :KK47:

Hamile olsaniz bile bunun oyle iliskide hissedilecek bir sey olmasi imkansiz.
emzirdiginize gore kuruluk yasiyorsunuzdur, dolayisiyla aci cekersiniz iliskide.
anlamadigim , korunmuyor musunuz?

canım eşin hissetmez şüpheleniyorsan test yaptır kızım çok küçük demişsin öyle çokta küçük değil 9ayda hamilelik var 2 yaşını dolduruyor doğana kadar

ARKADAŞIM BİR TEST YAPSANIZDA KENDİNİZİ BU KADAR DARALTMASAYDINIZ

canım eşin hissetmez şüpheleniyorsan test yaptır kızım çok küçük demişsin öyle çokta küçük değil 9ayda hamilelik var 2 yaşını dolduruyor doğana kadar
KATILIYORUM VARSADA SÜPER BİRŞEY BEN O KADAR PİŞMANIMKİ O DÖNEMDE HAMİLE KALMADIĞIMA
OĞLUMA YAŞI YAKIN OYUN ARKADAŞI OLUR BİR KEREDE BÜYÜR ÇIKARLARDI

arkadaslar acil yardım. dün eşimle cinsel ilski esnasinda canm cok acıdî kasıklarıma bsey vuruyolar sanki esimde sanki icerde bsey var dedi. bebegim 16 aylik acaba hamile olablrmiyim siz hamileliginizin ilk doneminde byle bsey yasadnzmi. artı birde cinsellkten sogudum bu aralar cok uyku halim var henuz adet olmadim da ama beni en korkutan bu olay ne dysunuz kizlar sizce hamilemiyim :KK47:
Kadınlar Kulübü hamilelik testi henüz tam sonuc vermiyor.

bende sormak istiyorum
doktor muyuz biz?
bi test alıp yapmak çok mu zor
sağlık ocağında bir kan tahlili?

artı eşin bebeğe deyemez

ya kızlar korunmuyoruz sdce esim zaten dikkat ettgni syluyo. ama ésim farkli bsey var sende dyo ayrica emzirmiyorum artk kizimi offf hic iliskide canm acimazdi. snki icerde rahmim buyumus ona degiyo gbi gelyo yada sacmalyrum bugun doktora gdyim en iyisio_O

benm kizimda testte ckmamsti 4 aya kadar o yuzden testlere pek guvencem yok. ama kixlar ltfen dalga gecmeyin kafayi yemis gbi grunuyo olablrm ordan bakinca ama kafam cok karisik aslinda ondandir:mad:

ya kızlar korunmuyoruz sdce esim zaten dikkat ettgni syluyo. ama ésim farkli bsey var sende dyo ayrica emzirmiyorum artk kizimi offf hic iliskide canm acimazdi. snki icerde rahmim buyumus ona degiyo gbi gelyo yada sacmalyrum bugun doktora gdyim en iyisio_O
Korunmuyorsanız bebek olma ihtimaline neden bu kadar tepki veriyorsunuz ?
Bu gün olmazsa yarın olur.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
Ayrıca belki kendini kastın hazır değildin acı çektin çok olağan dışı şeyler değil.

evet sanki icerisi boştu suan dolu gbi dedi. inanmyosunuz ama birinci hamilelgimide esim anladi ben daha test yapmadan:KK58:

benm kizimda testte ckmamsti 4 aya kadar o yuzden testlere pek guvencem yok. ama kixlar ltfen dalga gecmeyin kafayi yemis gbi grunuyo olablrm ordan bakinca ama kafam cok karisik aslinda ondandir:mad:
Bizimle dalga geçiyorsun gibi bir his var içimde.
4 aya kadar kan testinde çıkmadı mı yani?

bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun ikisi birden büyürler dert etmeyin

:KK69:Töbe esteyfurla töbe esteyfurla adet yeni geciktiyse distan diri bunu nasil hisseder hatun daha sen bile hissedemezsin bi arastir netten ok.

Back
X