- 15 Kasım 2022
- 52
- 10
- 3
- 29
- Konu Sahibi selambensim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence evet hamilesiniz. Bende adet geçikmesinden 9 gün sonra test yapmıştım benimde ikinci çizik silik görünüyordu. Bir kaç gün sonra yeniden yapınca çizgi tam belli oldu.Kızlar kasıklarımda ağrı vardı öylesine test yaptım. Sanki silik çizgi görüyorum. Adetime 4-6 gün arası var. Sizce hamile olabilir miyim?
Yorumunuz için çok teşekkür ederimBence evet hamilesiniz. Bende adet geçikmesinden 9 gün sonra test yapmıştım benimde ikinci çizik silik görünüyordu. Bir kaç gün sonra yeniden yapınca çizgi tam belli oldu.
Benimki böyle görünüyodu.Kızlar kasıklarımda ağrı vardı öylesine test yaptım. Sanki silik çizgi görüyorum. Adetime 4-6 gün arası var. Sizce hamile olabilir miyim?
Çok heyecanlıyım umarım vardır benimledirBenimki böyle görünüyodu.
Amin inşallahÇok heyecanlıyım umarım vardır benimledir![]()
İsterseniz bir kan testi yaptırın ya da adetinizi bekleyip öyle test yaptırın. Pozitif olma ihtimali yü
Gün içerisinde tekrarlayacağım testimi önümüzdeki haftaiçine kadar sonrasında kan testine gideceğim. Allahım inşallah vardırrrİsterseniz bir kan testi yaptırın ya da adetinizi bekleyip öyle test yaptırın. Pozitif olma ihtimali yüksek.
Bende sürekli yapıyordum bıkmıştım artık bu bi köşede kalmıştı kasık ağrım olunca öylesine yaptım hayırlısıyla olur inşallahhhAmin inşallahAma var gibi görünüyo. Çünkü hamile kalmadan önce bir sürü test yapmıştım hiç birinde az bile olsa ikinci çizik görünmemişti.
İnşallah vardırrrEvet öyle görünüyor ama bi doktora git istersen
Gün içinde test yapmanızın bir manası yok. Sabah ilk idrarla yapmanız gerekir erken dönemlerde.Gün içerisinde tekrarlayacağım testimi önümüzdeki haftaiçine kadar sonrasında kan testine gideceğim. Allahım inşallah vardırrr
İnşallah istediğin gibi olur canımİnşallah vardırrrTest aldırıp tekrarlayacağım sonrasındada doktora görüneceğim mutlaka
![]()
Alıp cuma günü takibini yapayım o zaman. Devam ederse haftaiçi doktora gideceğim. Çok heyecanlandımmGün içinde test yapmanızın bir manası yok. Sabah ilk idrarla yapmanız gerekir erken dönemlerde.
Teşekkür ederim canımmm inşallahhhİnşallah istediğin gibi olur canım![]()
Doktora erken giderseniz sadece kan tahlili yapar dönersiniz, kese görünmez henüz. Siz hafta içi bir kan tahlili yaptırın sağlık ocaginda, sonuca göre beta hcgnizi hesaplar doktor randevusu alırsınız keseyi görmek için.Alıp cuma günü takibini yapayım o zaman. Devam ederse haftaiçi doktora gideceğim. Çok heyecanlandımm
Tamam çok teşekkürlerDoktora erken giderseniz sadece kan tahlili yapar dönersiniz, kese görünmez henüz. Siz hafta içi bir kan tahlili yaptırın sağlık ocaginda, sonuca göre beta hcgnizi hesaplar doktor randevusu alırsınız keseyi görmek için.
Hadi inşallahhBence varrrr ama adet gecikmesini bekleyin bence