hamilemiyim kızlar yardım edinnnnn

ysmnugr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
127
0
96
İzmir
kızlar lutfen bana yardım edin gecen ayın 13 ünde adet oldum bugun ayın 18 i hala adet olmadım ve normalde adetim düzenlidir 26 gün ara ile adet olrum bu kadar gecikmesi normalmi hamile olabilrmiyim sizce bosalma gibi bi durum olmadı ama ben size danısmak istedim test yapmadım cunku adet gecikmesi 10 günü gecmez ise yanılma payı % 50 miş lütfen kızlar yardım edinmafoldumben

hemen telas yapma , belki de bünyen herhangi birşeyden; mevsim değişikliği, stres..vb etkilenmiştir. ama yinede bekle haftayada olmazda test yaptır mutlaka

kıslar aynı zamanda en son iki hafta önce beraber oldum cok az kacmıs olsa dahi hamile olbilirmiyim

canım herşey olabilir çok azda kaçsa kalma ihtimalın var düşük ama yinede var
birazda kader işi yani bikaç gün daha bekle olmazsa test yap kan testi kesin sonuç veriyo

ben gecenlerde internette okudum kesinlikle geri cekilme yontemiyle korunmayin yaziyodu cunki iliskiye girdiginde ne olursa olsun yinede sperm tektuk de olsa gidebiliyormus bosalma olmasa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…