- 24 Eylül 2020
- 7
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Ebruligeldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay 16 snda adet gördüm en son ve gecikti bayaa bnde o yüzden tereddütte kaldım size sorayim dedimKaç gün gecikti adetiniz? Çok hafif silik çizgi gördüm ben ama bilemiyorum
test beklemiş gibi canım kaç dak sonra çıktı çizgiKizlar adetim gecikti ve hiç gecikmezdi test yaptım çok düşüncede kaldım sormak istedim sizce
ümidnini kırmak istemem ama geçen ay bundan biKizlar adetim gecikti ve hiç gecikmezdi test yaptım çok düşüncede kaldım sormak istedim sizce
Geçen ay 16 snda adet gördüm en son ve gecikti bayaa bnde o yüzden tereddütte kaldım size sorayim dedim
Bende bilemiyorum bi kaç gün sonra tekrar yaparım ben çizgiyi görüyorum ama hiç net degilMutlaka bence hamilesin diyen cikacaktir ama ben bir sey goremedim. Hele de adetin duzenli iken gecikmeyle silik de olsa net cizgi cikmaliydi diye dusunuyorum.
Daha 5 gbi yaptım idrarimr zaten köyüydutest beklemiş gibi canım kaç dak sonra çıktı çizgi
Yok zaten daha 6 aylik bebegim var öyle düşünmeyin adetim hiç gecikmez çünkü benim vaktinde olurum o yüzden şüphem oldu bi kaç gün daha bekliyim en iyisi tskümidnini kırmak istemem ama geçen ay bundan bi
tık daha koyu çizgiyle regl oldum. kurumaymış zaar![]()
Hemen cıktı aslında ben yeni attım buraya direk çekmek aklıma gelmeditest beklemiş gibi canım kaç dak sonra çıktı çizgi
15 dkka sonra ciktien son adetiniz yaklaşık 38 gün önceymiş. Olsaydı daha belirgin çıkması gerekiyordu diye düşünüyorum. O hafif pembemsi çizgi ne zaman çıktı?
allah bağışlasın canım gönlünw göre olsun :)Yok zaten daha 6 aylik bebegim var öyle düşünmeyin adetim hiç gecikmez çünkü benim vaktinde olurum o yüzden şüphem oldu bi kaç gün daha bekliyim en iyisi tsk
Bence Yarın bi kan testi ver.15 dkka sonra cikti