Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hayırlı olsun ilk 10 dk da böyle olduysa evet kesin var Allahın izniyle kan ver en yakın zamandaYarın doktora gidicem sizce
Tebrik ederim evet hamilesinizzzz bu ay ne güzel bol bol hamile var forumda Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallahYarın doktora gidicem sizce
Evet canım hayırlı olsun ilk 10 dk da böyle olduysa evet kesin var Allahın izniyle kan ver en yakın zamandahayırlı olsun Allah saglıklı şekilde kucagına almayı dda nasip etsin
biz bebiş isteyen bekleyenlere de dua et olur mu?
Yine bi sen bi ben kaldik buralardaEvet canım hayırlı olsun ilk 10 dk da böyle olduysa evet kesin var Allahın izniyle kan ver en yakın zamandahayırlı olsun Allah saglıklı şekilde kucagına almayı dda nasip etsin
biz bebiş isteyen bekleyenlere de dua et olur mu?
Éee anlatsana ya nasl oldu naptinnnnn10 dk falan değil hemen belirdilerrrrr Allahım isteyen herkese nasip etsin benimde 3 senelik özlemim![]()
Aminnnn insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin bide ben adeten 3 gün önce öğrendim yarın kan vermeye gidicem kısmet olursaTebrik ederim evet hamilesinizzzz bu ay ne güzel bol bol hamile var forumda Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah![]()
Kızlar ben aşılama yaptım ilk ve tutu Allah nasip ettiÉee anlatsana ya nasl oldu naptinnnnn
Pekii belirtiii nelerKızlar ben aşılama yaptım ilk ve tutu Allah nasip etti
Yok Kı benim topicte hala baya variz inşaAllah bizde tez vakitte güzel haber alıcazYine bi sen bi ben kaldik buralarda![]()
O zaman Allahın izniyle hamilesin canım kan testi ver yarın bence10 dk falan değil hemen belirdilerrrrr Allahım isteyen herkese nasip etsin benimde 3 senelik özlemim![]()
Canım valla çok belirti olmadı bende bi 4 gün varken peçeteye silince çok çok az kahverengi leke geldi birdaha kesildi birde ara ara kasiklarim belim ağırdı böyle 5 dk geçti yani sanki adet olcakmissin gibi bi ağrı hafifte goguslerim acıyor ve buyudu çok umutsuz yaptım yoktur diye ama 3 gün kala aksam dedim yapıyım oo lekeden sonra gelmeyince hemen çıktı 5 dkk falan yazıyor ya o bile fasafiso 1 dk bile surmemistir çıkması o kadar hızlı kızlar varsa egerki hemen çıkıyor Allahim herkese nasip etsinPekii belirtiii neler
Yarın sabah kısmet olursa 9 da kan vericem saat 1 de doktoruma randevum var kızlar yazicam burayaO zaman Allahın izniyle hamilesin canım kan testi ver yarın bence![]()
Alırsınız hiç kafanıza takmayın kızlar benim bir tanede geçen sene 8 hafta 3 günlük kalbi durdu bebeğimin simdi gene Allahim nasip etti bir şeyler vesile oluyorYok Kı benim topicte hala baya variz inşaAllah bizde tez vakitte güzel haber alıcaz![]()
Allah birdaha yasatmasın canım dua et bize deAlırsınız hiç kafanıza takmayın kızlar benim bir tanede geçen sene 8 hafta 3 günlük kalbi durdu bebeğimin simdi gene Allahim nasip etti bir şeyler vesile oluyor![]()
Aynen yaz kuzum inşaAllah güzel haberlerle gelirsinYarın sabah kısmet olursa 9 da kan vericem saat 1 de doktoruma randevum var kızlar yazicam buraya![]()
Allahım isteyen herkese tez zamanda verdim ooo duyguyu çok iyi biliyorum her ay varmı acaba diyip kırmızıları görmek Allah vereceği zamanı biliyor kızlar bekletiyorsa guzellestiriyordur eminAllah birdaha yasatmasın canım dua et bize de![]()
Aynen öyle canım Allah çok büyükAllahım isteyen herkese tez zamanda verdim ooo duyguyu çok iyi biliyorum her ay varmı acaba diyip kırmızıları görmek Allah vereceği zamanı biliyor kızlar bekletiyorsa guzellestiriyordur emin![]()
Çok farklı bisey aslında hissediyorsun var olduğunu eminsin ama yinede için rahat etmiyor yarın olsun artikta gidiyimAynen yaz kuzum inşaAllah güzel haberlerle gelirsin![]()