Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim fazla karartmışsınız![]()
MerabaKızlar bakarmısınız ?
Adetinize ne kadar var, yumurtlama döneminde olmadığınıza emin misiniz?
Adetimin gununu bilmiyorum pek fazla bilmiyorum ne olur bana anlatirmisiniz yumurtalama neden olurAdetinize ne kadar var, yumurtlama döneminde olmadığınıza emin misiniz?
Yumurtlama nasıl neden olur? Sperm döllesin de bebe oluşsun diye olur :)) siz yumurtlama testi yapmışsınız gebelik testi değil bu elinizdeki. Adetiniz yakın değilse yumurtlama döneminde olduğunuzu gösteriyor. Testi neden yaptınız sizAdetimin gununu bilmiyorum pek fazla bilmiyorum ne olur bana anlatirmisiniz yumurtalama neden olur
Hamilelik testi hamile kalma şansim varmi cok istiyorumYumurtlama nasıl neden olur? Sperm döllesin de bebe oluşsun diye olur :)) siz yumurtlama testi yapmışsınız gebelik testi değil bu elinizdeki. Adetiniz yakın değilse yumurtlama döneminde olduğunuzu gösteriyor. Testi neden yaptınız siz
Hamilelik testi hamile kalma şansim varmi cok istiyorum
Testin yanında lh mi yazıyor hcg mi? SolundaHamilelik testi hamile kalma şansim varmi cok istiyorum
LHTestin yanında lh mi yazıyor hcg mi? Solunda
LH yaziyor lutfen bana yardimci olunTestin yanında lh mi yazıyor hcg mi? Solunda
Tamam gebelik testi değil bu yumurtlamanızı gösteriyor. Nasıl yaptınız testi, 2 saat sıvı almamanız lazım bunu yaparken
Sivi nasil meselaTamam gebelik testi değil bu yumurtlamanızı gösteriyor. Nasıl yaptınız testi, 2 saat sıvı almamanız lazım bunu yaparken