Hamilemiyim kızlar ?

Sivi nasil mesela
su, çay kahve içmeyeceksiniz 2 saat. Siz başka bi topicte de yazmışsınız çift çizgi çıktı ama kan verince çıkmadı diye. Siz bu testi nereden aldınız ki gebelik testi mi sanıyorsunuz bunu

su, çay kahve içmeyeceksiniz 2 saat. Siz başka bi topicte de yazmışsınız çift çizgi çıktı ama kan verince çıkmadı diye. Siz bu testi nereden aldınız ki gebelik testi mi sanıyorsunuz bunu
Hayir sonra ömce gebelik testi biliyodum soradan örendim degilmiş hanile kalma şansim varmi

Ben ilk yaptim ac karna yaptim karnim sanci ediyor idralim yaniyor belim agriyor
Berfin hanımcım.

Bu lh, yani yumurtlama testi. Burada iki çizginin de aynı koyulukta çıkması lazım. Eğer aynı koyulukta çıkarsa yumurtluyorsunuz demektir. Yumurtlama döneminde 2-3 gün peş peşe ilişkiye girmeniz önerilir. Sperm sorunu varsa gün aşırı da olur ama yoksa 3 gün peş peşe iyidir. Bugünleri değerlendirirseniz gebelik şansınız yükselir. Şu an gebesiniz değilsiniz diyemeyiz, bugünleri değerlendirin, 12-14 gün sonra gebelik testi yapabilirsiniz

Berfin hanımcım.

Bu lh, yani yumurtlama testi. Burada iki çizginin de aynı koyulukta çıkması lazım. Eğer aynı koyulukta çıkarsa yumurtluyorsunuz demektir. Yumurtlama döneminde 2-3 gün peş peşe ilişkiye girmeniz önerilir. Sperm sorunu varsa gün aşırı da olur ama yoksa 3 gün peş peşe iyidir. Bugünleri değerlendirirseniz gebelik şansınız yükselir. Şu an gebesiniz değilsiniz diyemeyiz, bugünleri değerlendirin, 12-14 gün sonra gebelik testi yapabilirsini

Berfin hanımcım.

Bu lh, yani yumurtlama testi. Burada iki çizginin de aynı koyulukta çıkması lazım. Eğer aynı koyulukta çıkarsa yumurtluyorsunuz demektir. Yumurtlama döneminde 2-3 gün peş peşe ilişkiye girmeniz önerilir. Sperm sorunu varsa gün aşırı da olur ama yoksa 3 gün peş peşe iyidir. Bugünleri değerlendirirseniz gebelik şansınız yükselir. Şu an gebesiniz değilsiniz diyemeyiz, bugünleri değerlendirin, 12-14 gün sonra gebelik testi yapabilirsiniz
3 gundur ilişkiye giriyorum işllha olur gebe şansi var yani
Berfin hanımcım.

Eklentiler

• IMG20231218124353.webp
    IMG20231218124353.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 22
Back
X