- 23 Kasım 2025
- 20
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi senem ektiren
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle görünüyor masallah kan testi verinn test markasıı nedirrGebe miyim ? 9 hün gecikti ama kasıklarımda ağrı var biraz
PredictorÖyle görünüyor masallah kan testi verinn test markasıı nedirr
Gebeliğinizz kesinn asla yanılmaz bu testt hemen kan verinnPredictor
Ya inşallah öyledir yarın randevum var yazacağım sizeYani öyle görünüyor, tebrik ediyorum sağlıkla gelsin minnoş![]()
Ya inşallah öyledir yarın randevuYani öyle görünüyor, tebrik ediyorum sağlıkla gelsin minnoş![]()
Hadi hayırlı haberlerle inşallah, 8 aylık hamileyim sizin için dua edeceğimYa inşallah öyledir yarın randevum var yazacağım size
Çok teşekkür ederim inşallah olur sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğiniziHadi hayırlı haberlerle inşallah, 8 aylık hamileyim sizin için dua edeceğim![]()
Beta hcg 28,6Hadi hayırlı haberlerle inşallah, 8 aylık hamileyim sizin için dua edeceğim![]()
Valla yanıltmayan awox bu test bana saniyesinde silik çıkarmıştı ve nefatiftiGebeliğinizz kesinn asla yanılmaz bu testt hemen kan verinn![]()
Beta hcg 28,6Hadi hayırlı haberlerle inşallah, 8 aylık hamileyim sizin için dua edeceğim![]()
beta hcg 28,6 çıktı 14:20 randevum varValla yanıltmayan awox bu test bana saniyesinde silik çıkarmıştı ve nefatifti
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla vaktiyle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBeta hcg 28,6
Banada aynısı oldu yaValla yanıltmayan awox bu test bana saniyesinde silik çıkarmıştı ve nefatifti
Aminnnnn hepimizinkini inşallahHayırlı olsun Rabbim sağlıkla vaktiyle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()