hamilemiyim kizlar..

Zeytin15

Dünyada ölümden başkası yalan...
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
167
28
318
kizlar adetim iki gunu gecti dun kan tahlili yaptirdim sonuc 17.6 cikti.. bu ay gec yumurtlamistim adetime 9 gun kala yani sizce hamilemiyim gec dollenme olmus olabilirmiki

kizlar adetim iki gunu gecti dun kan tahlili yaptirdim sonuc 17.6 cikti.. bu ay gec yumurtlamistim adetime 9 gun kala yani sizce hamilemiyim gec dollenme olmus olabilirmiki
Evet canım bence hamilesin hayirli olsun inşallah darisi bizeee

Kizlar araniza yeni katildim sat 29 temmuz.19 agustosta gun boyu suren kahverengi lekenmeler oldu.ama bir gun surdu. Bugun test yaptim negatif cikti.yarin doktora gidecm. Sizce hamile olma ihtimalim nedir?

Kizlar araniza yeni katildim sat 29 temmuz.19 agustosta gun boyu suren kahverengi lekenmeler oldu.ama bir gun surdu. Bugun test yaptim negatif cikti.yarin doktora gidecm. Sizce hamile olma ihtimalim nedir?
Evet canım var kahverengi lekelenme gebelik belirtisi inşallah hamilesindir ama doktor icin biraz erken degil mi yani adet gecikmesini beklesen sonra tahlilde cikmayinca uzuluyo insan

Yani esimde git diyor karar veremedim gitsem cikmazmi peki ultrasonda veya kanda? Belirsizlik cok kotu

Kanda çıkabilir tabi ama bence en azindan pazartesiyi bekle daha sağlıklı olur diye düşünüyorum tabi sen bilirsin yine

merhaba benimde son adet tarihim 4 temmuz ...ikinciye hamileyim ...herkese hayırlı olsun arkadaşlar....gelişmelerle görüşürüz inşallah.

evet canim olabilirsin gec dollenme olduysa idrarda cikmiyor kanda cikabilir bencede yaptir:)

merhaba benimde son adet tarihim 4 temmuz ...ikinciye hamileyim ...herkese hayırlı olsun arkadaşlar....gelişmelerle görüşürüz inşallah.
Hayırlı olsun cnm allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin. :)

Test sonucum geldi 0.100 yani degilim hamile. Olsun Allah ne zaman isterse o zaman gelir bebisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…