hamilemiyim kizlar

aysefeytum

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
698
410
303
Kızlar adetimi 1 ocakta bekliyorum hiç Şaşmaz ama pazar gününden beri ara ara kanamam var pet falan kullanmadım peçete kullandım rengi de sanki pembe gibi şeffaf renk karışık ara ara geliyor yerleşme kanaması mi bilemedim.göğüslerim de çok hassas 1 haftadır. Test aldım ama daha adetime var diye yapmadim. Ama çok merak ediyorum yardimci olurmusunuz hamilemiyim sizce.testi yapsam sonuç çıkar mı 6 gün var edetime

Tsekkur ederim csnin Beklemesi çok zor ama mecbur bekliyom. Çok da heyacanliyim

Anliyorum seni canim beklemek zor ancak şöyle düşün bu testler hemen belli etmiyor elbette var 4-5gün oncesinde ogrenen ancak her insan bir olmuyor ben ilk gebeligimde regl iki gun gecince test yapti cook silik cikmisti test duaunsene daha erken yapsam cikmiycakti ve hamile degilim die üzülup bunalim yapicaktim.o sebeple beklemek en güzeli varsa da yoksa da cikar

Çok saol canım bilgiler için. Bende forumları okudum oyüzden beklemeye karar verdim negatif görmekten se dedim. Pazartesi gece gidip test aldım şu 6 gün öncesine kadar sonuç verenlerden ama bekledim kacgundur.bir iki gün daha sabredicem benim ilk olacak nasipse

Anliyorum seni canim beklemek zor ancak şöyle düşün bu testler hemen belli etmiyor elbette var 4-5gün oncesinde ogrenen ancak her insan bir olmuyor ben ilk gebeligimde regl iki gun gecince test yapti cook silik cikmisti test duaunsene daha erken yapsam cikmiycakti ve hamile degilim die üzülup bunalim yapicaktim.o sebeple beklemek en güzeli varsa da yoksa da cikar
Çok saol canım bilgiler için. Bende forumları okudum oyüzden beklemeye karar verdim negatif görmekten se dedim. Pazartesi gece gidip test aldım şu 6 gün öncesine kadar sonuç verenlerden ama bekledim kacgundur.bir iki gün daha sabredicem benim ilk olacak nasipse

Hadi hayirlisi olsun bende daha evlat sahibi olamadim bir düşüğüm var Allah yardimcimiz olsun dualarimiz kabul olsun inşallah bi hafta kaldi bekliyorum bende.

Back
X