geçmiş olsun canım öncelikle..
çok enteresan :S o arada kanaman olmadı mı peki?
yeni bir gebelik olabilir ancak 20 gn sonra testte çıkması ne kdr mümkün?
kafam karıştı bnmde ...
bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adetm yeni bitti
merak ettim doğrusu, test mi bozuktu acaba
durumundan haberdar edersin bizide ..
sanmıyorum gebelik testinde bu çıkmaz
ya testin bozuk yada değerin daha düşmedi kimyasaldan sonra
kanaman olmadı mı? olduysa biteli ne kdr oldu kanaman?
20 gün oldu biteli oyüzden kafam karıştı ve test 3 dk sonra kendini belli etmeye başladı doktorumu aradım suan hassas olduğu için falan filan cok güvenilmez ancak kan testinde çıkar diyor acaba üstüne mi gördüm diyecem cok yoğun oldum reglimi ve bu zamana kadarda silik cıkması imkansız
20 gün oldu biteli oyüzden kafam karıştı ve test 3 dk sonra kendini belli etmeye başladı doktorumu aradım suan hassas olduğu için falan filan cok güvenilmez ancak kan testinde çıkar diyor acaba üstüne mi gördüm diyecem cok yoğun oldum reglimi ve bu zamana kadarda silik cıkması imkansız
canım adetin biteli 20 gün olduysa muhtemelen şuan
26. yada 27 günündesin dolayısıyla eğer hamileysen testte erken çıkmş olma ihtimali var
kii adet döngün kaç onu bilmek lazım..
sanırım yeniden hamilesin öyle gibi anladım
inş öyledir :)
aslında hep düzenli giderdim taki gecen 9 gün gecikmeli ve kimaysal gebelik sebebiyle adet döngüm değişti normalde yarın adet günüm ama geçikme yaşadığım için ne zaman olacagım belli değil kafam karıştı oyüzden
aslında hep düzenli giderdim taki gecen 9 gün gecikmeli ve kimaysal gebelik sebebiyle adet döngüm değişti normalde yarın adet günüm ama geçikme yaşadığım için ne zaman olacagım belli değil kafam karıştı oyüzden
yarın beklediğin adet tarihinse teste güvenebiliriz sanırım
1 gün önceden çıkıyor çünkü,
ancak bu söylediğin tarih eskiye göreyse +9 günün daha olması lazım batına
o zmnda çıkması çok mümkün değil
ve önemli olan en son adet olduğun tarih
ona göre hesaplama yapman lazım.
işte benmde kafam karıştı cünki şuan düzensizlik var tarih belli değil neyse kısmet sanırsam test sorunluydu yada suan yumurtlama dönemim olduğu için böyle yanıt verdi ...