HAMİLEMİYİM LÜTFEN BAKIN

HAMİLELİK LÜTFEN BAKIN Şüpheli ilişkim 11 ağustosta oldu 16.saatte ella aldım ilişkiden 20 gün sonra ilk reglimi oldum pıhtılı ve yoğundu ama 5 gün sürdü 2. Yi de 4 gün gecikme ile oldum şuan yine olmam gerek ama gecikti mide bulantım var karnıma hafif sancılar giriyor bel ağrım vae göğüste şişlik ve hassasiyet var bunlar regl tarihim yaklaşınca oldu kekik çayı adaçayı sakinleştirici çaylar içtim gelmesi için kilodum da hafif sar givi lekeler var kan gibi değil ama çok hafif anlayamadım sizce gelir mi reglim yoksa hamilelik olabilir mi
Hamile olamazsın 11 ağustos nerde 26 ekim nerde adet görmüşsn iki kerede adet gecikmesinde mide bulantısı zaten olur ayrıca basit bi test al eczaneden negatifi gör psikolojini rahatlat ağustosta gebe kalsan test zaten aşırı belli şekilde çıkar kan vermeye gitmek istemiyorsn idrar testini yap rahatlat içini ama gebe değilsin canım

Hamile olamazsın 11 ağustos nerde 26 ekim nerde adet görmüşsn iki kerede adet gecikmesinde mide bulantısı zaten olur ayrıca basit bi test al eczaneden negatifi gör psikolojini rahatlat ağustosta gebe kalsan test zaten aşırı belli şekilde çıkar kan vermeye gitmek istemiyorsn idrar testini yap rahatlat içini ama gebe değilsin canım
Sarı leke var şuan iç çamaşırımda herkes hamilelik diyor ilk reglim 5 gün sürmüştü zaten normalde 7 falan birde bu son reglimden öncede böyle sarı oldu ama herkes hamilesin diyor psikolojim bozuldu içmediğim bitki kalmadı ne yapmam lazım gelmesi için

Back
X