- 22 Kasım 2022
- 92
- 15
- 18
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapsan çıkar inşallah vardıradetim geçen ayın 28 de oldu bu gün 8 gün geçiktim 2 gün önce pembe bir lekelenme oldu wc de peteye sonra birdaha hiç olmadı karnım kasıklarım gögsüm ağrıyor ama adetim başlamıyor sizce hamile olabilrmiyim test yapsam çıkarmı nolur başına gelen varsa yardımcı olabilirmisinz
Ya seninle aynıyız demiştim ya bugün rahmine bir saat iğneler battı artık iltihap mi var acaba diye şüpheleniyorum ya ama iltihap belirtileri yaşamıyorum idrarda yanma kaşıntı yok inan napacagime bende cikmazdayim içim içimi kemiriyor iki gün oldu negatif çıkmıştı bidaha yaparsam hayal kırıklığı olur diye içimdeki umutta biter diye korkuyorum bir hafta oldu inşallah vardır ya hayırlısı sagliklisindan ikimizindeadetim geçen ayın 28 de oldu bu gün 8 gün geçiktim 2 gün önce pembe bir lekelenme oldu wc de peteye sonra birdaha hiç olmadı karnım kasıklarım gögsüm ağrıyor ama adetim başlamıyor sizce hamile olabilrmiyim test yapsam çıkarmı nolur başına gelen varsa yardımcı olabilirmisinz
O kadar nasil bekledin test yapmadan bnce hemen test yap pempe lekelenme bence normal degil eger hamileysenadetim geçen ayın 28 de oldu bu gün 8 gün geçiktim 2 gün önce pembe bir lekelenme oldu wc de peteye sonra birdaha hiç olmadı karnım kasıklarım gögsüm ağrıyor ama adetim başlamıyor sizce hamile olabilrmiyim test yapsam çıkarmı nolur başına gelen varsa yardımcı olabilirmisinz
hamile olduğumu bilmyoem yapmadım test olur die beklyorm ama karnımda ağrıyorO kadar nasil bekledin test yapmadan bnce hemen test yap pempe lekelenme bence normal degil eger hamileysen
ewet bnde üzülürüm die yapmak istemyorm beklyorm olsun die olmuyorda karnım ağrıyor kuru kuruama akşamları ağrı sıklaşıyor ama olmuyor inşallah hayırlısıYa seninle aynıyız demiştim ya bugün rahmine bir saat iğneler battı artık iltihap mi var acaba diye şüpheleniyorum ya ama iltihap belirtileri yaşamıyorum idrarda yanma kaşıntı yok inan napacagime bende cikmazdayim içim içimi kemiriyor iki gün oldu negatif çıkmıştı bidaha yaparsam hayal kırıklığı olur diye içimdeki umutta biter diye korkuyorum bir hafta oldu inşallah vardır ya hayırlısı sagliklisindan ikimizinde
8 gün geciktiyse test yap çıkaradetim geçen ayın 28 de oldu bu gün 8 gün geçiktim 2 gün önce pembe bir lekelenme oldu wc de peteye sonra birdaha hiç olmadı karnım kasıklarım gögsüm ağrıyor ama adetim başlamıyor sizce hamile olabilrmiyim test yapsam çıkarmı nolur başına gelen varsa yardımcı olabilirmisinz
Ben Eylül 24 te adet olmuştum Ekim'de asla hamilelik aklıma gelmedi aksine denemeye devam etmeyi düşündüm ve kasımın 2 sinde gecikme oldu yine hormonlarımda sorun mu çıktı diye hastaneye gittiğimde 5+4 günlük falan hamileydim ultrasonda da kese bebek gözükmüştü bence test yap8 gün geciktiyse test yap çıkar
hamile olduğumu bilmyoem yapmadım test olur die beklyorm ama karnımda ağrıyor
Sen doktormusun ki kıza teşhis koyucaksin arkadaşım derken seslenişi bile incitici yorum yazmak içinizden gelmiyorsa yazmayın lütfen karsinizdaki gebe olmayı bekleyen hassas bir anne adayıArkadasim 3 gun gecikme olursa test yapilir oyle ogrenebilirsin ancak hamile oldugunu. Yani burada sadece 8gun gecikmeyle teshisi nasil koyalimki
Ne sacmaliyosunuz siz yaSen doktormusun ki kıza teşhis koyucaksin arkadaşım derken seslenişi bile incitici yorum yazmak içinizden gelmiyorsa yazmayın lütfen karsinizdaki gebe olmayı bekleyen hassas bir anne adayı
TamamNe sacmaliyosunuz siz ya
Bende gebe olmayi bekleyen biriydim yenice TEST yaparak ogrendim
Burdan adetinin 8gun gecikmesiyle nasil gebesin diyebiliriz ? Sadece normal bisekilde yazdim
Ama adetin cok gecmis normal mi siz yarin yapın bi test:)hamile olduğumu bilmyoem yapmadım test olur die beklyorm ama karnımda ağrıyor
Canm merhaba test yaptinmi merak ediyorum ne oldu bisey cikti mi Allah kalbine gore versin burda evlat dileyen herkese Rabbim buyukturadetim geçen ayın 28 de oldu bu gün 8 gün geçiktim 2 gün önce pembe bir lekelenme oldu wc de peteye sonra birdaha hiç olmadı karnım kasıklarım gögsüm ağrıyor ama adetim başlamıyor sizce hamile olabilrmiyim test yapsam çıkarmı nolur başına gelen varsa yardımcı olabilirmisinz
yaptım negatif ama hala adet olmadımAma adetin cok gecmis normal mi siz yarin yapın bi test:)
ewet yaptım negatif ama hala adet olmadım bu gün 10 gün olduCanm merhaba test yaptinmi merak ediyorum ne oldu bisey cikti mi Allah kalbine gore versin burda evlat dileyen herkese Rabbim buyuktur
Bence bi kadin doguma randevu al belki geç dollenme diyorlar ondandr bnde anlayamadim kan tahlili yap sabah ozmn bi adet on gun gecmis olsa cikardi diye dusunuyorum ama gec dollenmede oluyormus bazen .bende yarin bi test alip yapicam adetime 3gun var baklim bisey cikacakmiewet yaptım negatif ama hala adet olmadım bu gün 10 gün oldu
inşallah hakkımızda hayırlısı olurBence bi kadin doguma randevu al belki geç dollenme diyorlar ondandr bnde anlayamadim kan tahlili yap sabah ozmn bi adet on gun gecmis olsa cikardi diye dusunuyorum ama gec dollenmede oluyormus bazen .bende yarin bi test alip yapicam adetime 3gun var baklim bisey cikacakmi
yaptınızmj testBence bi kadin doguma randevu al belki geç dollenme diyorlar ondandr bnde anlayamadim kan tahlili yap sabah ozmn bi adet on gun gecmis olsa cikardi diye dusunuyorum ama gec dollenmede oluyormus bazen .bende yarin bi test alip yapicam adetime 3gun var baklim bisey cikacakmi
Evet canm ya yaptim ama negatif cikti biraz bozuldum sonra dedim Rabbim hayirlisini ne zman dilerse verir .hic silik bile cikmadi daha adet gunumu bekleyecegimyaptınızmj test