hamilemiyim lütfen cevap yazarmısnınz

Kizlar benim iki cocugum.var hamd olsun rabbime isteyen herkese nasip etsin ben ikisini ikiz gibi biyuttm aralarnda birbucuk yas var yok bile cok zorluklarla buyuttm suan oglum 14 girdi bnde 34 giricem sene olrak girdm eylulde.gecen sene mart ayinda hamile oldgumu ogrendim ve cok sasrdim daha dogrusu bn 12 sene korundum cock falan istemiyor dusunmuyordum .sonra rahatszlandim ve spralimi cikardim artik.2 sene korunmadm iste gecen sene hamile kaldm ama troid hastasydm ilac kullaniyrdum bide doktr yumartalklarn tembel biri olmaz demisti nyse hamile oldgumu bilmeden tabi ilaclarimi kullaniyrdm .adet gunu geldi hamile oldgmu ogrendm ama pempe kanamam vardi dktra gittik dusuk riski cok yuksek dedi ve birhafta icnde dustu kurtaj oldm .iste ben o hamileligi ogrenince bi tuaf oldum ve suan istoyrum bir bebegm olsun hayirlisiyla tabi.3 ay korundm dusukten bu yana korunma haric 8 ay olcak her ay hamilelik bekliyrm ama bisey yok nasipten ote yol yok bikiyorum ama insan bi bekliyor.bu arada troidim iylesti 3 aydr ilac kullanmiyorum kadin doguma gitim smr testim temiz tum tahlillerim temiz hamd olsun rabbime daha birhafta once yine triod tahlili yaptm temiz hersey yumurrlklarm iyi rahmim yine ayni dedi doktor hersey iyi hamd olsun rabbime adetime 2 gun kaldi bakalim bu ay bisey varmi bugun test yaptm ama negatifti ama adeti beklim dedim yine .hatta doktra bile gittim adetten 13gun sonra falan dedi sag tarafta yumurtan var degerlendr ogunu ve bir gun sonraki gunu degerlendrdik bakalim ya bunay da olmasa artk bekleme icine girmicem Rabbim saglik hayir once versin evlatkarimi bana bagislasin isteyen ve evlat sahibi olamyanlara versin once eger hayirlisiysa bana da nasip etsin diyorum oyle icimden geldi anlatmak istedim .

ewet gittim hamile değilmişim bir hafta dahabekleyelim adet olman için dedi 10 güne kadar normal sayılıyor gecikme olabilr dedi🤦‍♀️

ewet gittim hamile değilmişim bir hafta dahabekleyelim adet olman için dedi 10 güne kadar normal sayılıyor gecikme olabilr dedi🤦‍♀️
Allah buyuktur canim insaAllah diger ay artik acaba neden bukadar gecikti adet stresten mi yoksa senin adetlerin duzensiszmi boyle .bide tahlil yaptimi ultrosan falan kesin yok mu dedi

Benimde gogus agrim hafif bas agrim var dun sag ve sol kasik agrim vardi hafif ve bunlar benim zaten adet agrilarim.benimde ayin 9da belli olur nasipten ote yol yok .

aynen hayırlısı bnde daha adet olmadım😒
Ben adet oldum hatta birgun erken sabah hafif pempe kahvrengi leke oldu bence adet lekesi belimde agriyor cunku Rabbimden hayirlisini hayirli zamanda diliyorum kendim icinde burdaki bebek isteyen butun bayanlar icinde .Artk bekleyis icine girmicem her ay acaba hamilemiyim dusuncesini kaldiricam insaAllah .zaten Rabbim nasip ederse gelicek olucak yoktan var eden Rabbimin vardr bildigi.

Back
X