hamilemiyim lütfen yardım edin

aktrk35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
6
0
1
32
merhaba arkadaşlar en son 8 haziranda adet oldum 28 günde bir oluyorum 5 gün sürüyo adetim başlamadan 5 gün önce kasıklarımda kramp vardı baya canım yandı adet olcam sandım ama günümde geçti şuan bazen sağ bazen sol yumurtalıklarımda batma var acayip şişkinliğim vardı o geçti şimdilik ara ara adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo ve akıntım oluyo eklem yerlerim yani dizlerim ağrıyor birde bir uyku hali günde 3 kez uyuyorum haa bi de bel ağrısı :) kusura bakmayın uzun oldu yardım ederseniz sevinirim test yapmadım çıkmazsa üzülürüm diye beklemedeyim ...

bu gibi şeyler yaşayıp hamile kalanlar oldumu yardımcı olursanız çok sevinirim ve ne zaman test yapayım

merhaba arkadaşlar en son 8 haziranda adet oldum 28 günde bir oluyorum 5 gün sürüyo adetim başlamadan 5 gün önce kasıklarımda kramp vardı baya canım yandı adet olcam sandım ama günümde geçti şuan bazen sağ bazen sol yumurtalıklarımda batma var acayip şişkinliğim vardı o geçti şimdilik ara ara adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo ve akıntım oluyo eklem yerlerim yani dizlerim ağrıyor birde bir uyku hali günde 3 kez uyuyorum haa bi de bel ağrısı :) kusura bakmayın uzun oldu yardım ederseniz sevinirim test yapmadım çıkmazsa üzülürüm diye beklemedeyim ...
Test yapın belirti aramayın. Test yapmamanız sonucu değiştirmeyecek. Yoksa bile yeni ay için odaklanmaya başlarsınız. Buradan bu şekilde kimse size yardımcı olamaz.

Canım belirtiler herkeste farklı oluyor.
Benim hiç belirtim yoktu. Gerçi 7. hafta düştü maalesef ama keseyi görmesem hamile olduğumdan şüphe ederdim.
Sen de gecikmeden kan tahlili yaptır ki, hamileysen ona göre ilişkiye girmemen ve başlamadıysan folik asite başlaman gerekecek

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum 1 yıl önce yine böyle adetim gecikti 5.günde kan testi yaptırdım negatif çıktı 1o.günümde testi tekrarladım sonucu 0.534 çıktı ilaç verdiler 9 günde adet oldum herkez hamilesin dedi sağlık ocagının ebeside ama doktor adet söktürücü verdi şimdi yine aynı belirtileri yaşıyorum o yüzden korkuyorum test yapmaya hep bi acaba var aklımda acaba hamilemiydim?? :(

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum 1 yıl önce yine böyle adetim gecikti 5.günde kan testi yaptırdım negatif çıktı 1o.günümde testi tekrarladım sonucu 0.534 çıktı ilaç verdiler 9 günde adet oldum herkez hamilesin dedi sağlık ocagının ebeside ama doktor adet söktürücü verdi şimdi yine aynı belirtileri yaşıyorum o yüzden korkuyorum test yapmaya hep bi acaba var aklımda acaba hamilemiydim?? :KK43:
Hamile olsaydınız kan testinde sonucunuz çıkardı. Hamile değilmişsiniz o zaman. Endişelerinizi anlıyorum fakat tekrar söylüyorum test yapmadığınız sürece her şey havada kalır. Benim size hamilesiniz demem sizi hamile yapmayacağı gibi, başka birinin hamile değilsin demesi, hamile olmadığınız anlamına gelmez. Gününüz geçtiyse gebelik varsa testte çıkacaktır. Boşuna kendinize eziyet etmeyin. Ben gebeliğimi regl tarihime 5 gün kala öğrendim hem idrar testinde hem de kan testinde. Varsa çıkıyor yani.

Hamile olsaydınız kan testinde sonucunuz çıkardı. Hamile değilmişsiniz o zaman. Endişelerinizi anlıyorum fakat tekrar söylüyorum test yapmadığınız sürece her şey havada kalır. Benim size hamilesiniz demem sizi hamile yapmayacağı gibi, başka birinin hamile değilsin demesi, hamile olmadığınız anlamına gelmez. Gününüz geçtiyse gebelik varsa testte çıkacaktır. Boşuna kendinize eziyet etmeyin. Ben gebeliğimi regl tarihime 5 gün kala öğrendim hem idrar testinde hem de kan testinde. Varsa çıkıyor yani.

saol cnm tşk :)

bu gibi şeyler yaşayıp hamile kalanlar oldumu yardımcı olursanız çok sevinirim ve ne zaman test yapayım
ilk haftalarda belirti olmuyo olsada herkesin farklı. bunu öğrenmek istiyorsan kan vermen gerek. şu belirtiler ile kimse sana hamilesin yada değilsin diyemez

Bu belirtiler hamile olup olmadığını göstermiyor maalesef.. en güzeli arkadaşlarin dediği gibi test yapmak başka türlü anlayamazsınız varsa zaten pozitif çıkar endişelenmeye gerek Yok :)

Back
X