hamilemiyim? lütfen yardım edin...

tebrikLer canımmm,,gözünüz aydın.....allahım yar ve yardımcın olsun,,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş....

olsun canım kasılmalar çok normal,,bol bol dinlen tadını çıkar.....ilk aylar çok önemli ,,ve hemen folik asite başla,,,,bol su iç yediklerinede dikkat et....benim tavsiyelerim bunlar..........

söylediklerini dikkate alıcam canım yediklerine dikkat et derken...? çay içmiyorum gazlı içecek içmiyorum başka?

süt iç sabah bir bardak ,,akşam bir bardak.......çay kahve sigara gazlı içecek yasak.....çiğ et türü şeyler yasak....denegeli sağlıklı beslenme işte....meyve sebze bol bol ye.....ve kesinlikle cinsel ilişki yasak...aklıma gelenler bunlar....fazla ayakta kalma ve ağır kaldırma....sen bunları yapp,,gerisini rabbime bırak canımm........

ben iki sefer hamile kaldım ve ikisininde 2 5 aylıkken kalplaaeri durdu kanımda pıhtılaşma varmış tedavisi ne olduğunu biliyormusunuz ve aranızda benım yasadıklarımı yasayıp anne olan varmı

günaydın kızlar.. ben bişi daha öğrenebilirmiyim:) benim bebeğim 2 haftalık doktor için anca cuma gününe randevu alabiliyoruz:( geç kalmış olmam dimi doktor için???

Back
X