Hamilemiyim lütfen yardım

kumsal Adaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
142
38
13
28
Pazartesi 3gün gecikmemle kan aldırdım 10.31 çıktı sonra evde test yaptım ilk görüntü çıktı bugün tekrar kan için gittim dahiliye almadı değerime de biz anlamıyoruz kadın doğuma git dedi cuma gidebilcem oraya da bugün yine test yaptım böyle çıktı belirsizlik çok üzdü beni yaaa başına gelen bilgisi olan varsa nolur yazsın

Eklentiler

• C2A8F38E-1088-4F3B-849B-AAC758FCDDD5.webp
    C2A8F38E-1088-4F3B-849B-AAC758FCDDD5.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 6AD6C76D-1825-4B4B-B1FC-C3840355DAD8.webp
    6AD6C76D-1825-4B4B-B1FC-C3840355DAD8.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 32
Değerin pozitif ama henüz çok yeni kan testini tekrarla inşallah güzel yükselir canım 🙏 Bu arada kandilin mübarek olsun. Biz gibi çocuk sabi olmak isteyenlere de dua eder misin?

Daha hcg çok düşük olduğu için test silik çıkmıştır. Çok belirsiz bir durum yok aslında. İnşallah bugün değer yeterince yükselmiştir. Önemli olan güzel artması.

Değerin pozitif ama henüz çok yeni kan testini tekrarla inşallah güzel yükselir canım 🙏 Bu arada kandilin mübarek olsun. Biz gibi çocuk sabi olmak isteyenlere de dua eder misin?
Kadın doğuma cuma gitcem bekleyemiyorum şuan kesin var yok bilmiyorum seninde kandilin mübarek olsun olsun Allah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese versin

Son düzenleme:
Cuma kadın doğuma gitcem o zaman öğrencem artık ama var yok bilmiyorum
Şuan ki sonuca göre bir döllenme var ama bu sağlıklı bir hamilelik mi onu cuma günkü artış söyleyebilir. Bu hepimiz için geçerli bir durum bu arada. İnşallah sağlıkla ilerler ama standart sonuçta hamilesin denilebilir❤️🙏

Kadın doğuma cuma gitcem bekleyemiyorum şuan kesin var yok bilmiyorum seninde kandilin mübarek olsun olsun Allah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese versin
Yarin sabah 9-10 gibi saglik ocaklari kan aliyor git cuma gunu ne kadar cikar kadik dogumada bilgi verirsin onlar da ona gore davranir

Cumayı beklerim artık ya kadın doğum muayene de anlar zaten
Canim sen dersen bile seni kan testine gönderir adet olmuyorum de bunlari anlatirsan git kan testi ber gel der muayene etmez ilk once ama adet olmuyorum dersen bakar hele bide devlet hastanesiyse ki kese varsa bile bebek yok diycektir cumku daha cok kucuk hic stres etme ama dedigimi yap

Canim sen dersen bile seni kan testine gönderir adet olmuyorum de bunlari anlatirsan git kan testi ber gel der muayene etmez ilk once ama adet olmuyorum dersen bakar hele bide devlet hastanesiyse ki kese varsa bile bebek yok diycektir cumku daha cok kucuk hic stres etme ama dedigimi yap
Doktorum çok iyi ya geçen ay gittiğimde 2 gün gecikmişti baya ilgili hemen muayene etti sonra adetlencen dedi alttan muayene ediyorlar ya anlıyorlar

Back
X