Hamilemiyim , ne zaman kan tahlili yaptırmalıyımm

svda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
1.256
1
158
Diğer
$IMG_20120217_114724.webp Merhaba arkdaşlar,

Geçen ay 18 Ocakta hasta oldum.Korunmayı daha yeni bıraktık. Bu ay 15 Şubatta hasta olmam gerekiyordu, ama olmadım. Bu sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgi kesin belli oluyordu. Sizce kan testinde hemen çıkar mı, akşama yaptırayım mı?

Off eşime dayanamadım telde söyledim, pztesi yaptıralım diyo yaa sabredemem ki pazartesiye kadar bennn :((

Son düzenleme:
Merhaba arkdaşlar,

Geçen ay 18 Ocakta hasta oldum.Korunmayı daha yeni bıraktık. Bu ay 15 Şubatta hasta olmam gerekiyordu, ama olmadım. Bu sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgi kesin belli oluyordu. Sizce kan testinde hemen çıkar mı, akşama yaptırayım mı?

Off eşime dayanamadım telde söyledim, pztesi yaptıralım diyo yaa sabredemem ki pazartesiye kadar bennn :((

cnm kan tahlili yaptır ki hamileliğn sağlıklı ilerliyomu gör 2 gunde bir 2 ye katlamsı gerekir kanda idrardan bile önce belli olur bu arada hayırlı olsun

Evett hamileymişimm , Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok güzel bir duygu...

adete 1 hafta kala ne gibi belirtilerin oldu yazarsan çok sevini,rim.benimde adete 1 haftam var ama bende adet öncesi olan gerginlik var bide canım çok tatlı çekiyor bunlar adet belirtisi sanırım.sende böyle belirtiler oldumu

canım hayırlı olsun bende geçen ay 28 ocakta adet gördüm ve 2 gün önce dayanamadım test yaptırdım. Testte 2 çizgi çıktı ve hemen doktora gittim, kan testi yaptırdım. Şu anda 4 hafta 4 günlük hamileymişim çok sevinçliyim, seninde hemen çıkar kan testinde. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah...

valla canım senin çocuğun doğmuştur da kocaman olmuştur kaç yaşına gelmiştir bile. Ben mesajın tarihini yanlış okumuşum:)ee tabi birde hamilelik heyecanı var.

Back
X