Hamilemiyim? Polikistik Ovar ..

sorbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
126
70
28
35
Kizlar, polikistik ovar teshisi kondu bana bundan yarim sene önce. Daha önce kist sorunum yoktu Doktora göre gecici de olabilir (yani sendrom degil). 

Adetim son 6 aydir hemen hemen düzenli geliyordu, (stresli dönemimde 1-2 gün gecikmisti). 

Simdi 2-3 gün gecikmeliiyim. Esimle de düzenli iliskiye giriyoruz, cocuk istiyoruz.  

Sizce hamile olabilirmiyim. Adetim gelmesi gereken gün feci sekilde yumurtalarim sanci yapti gün icerisinde. Batti sanki biseyler resmen. Ama adetim hala gelmedi.

Yorumlarinizi bekliyorum. 

NOT: mide bulantisi, gögüs agrisi filan yok. sirf rahmimde tuhaf bi sertlik gibi hissediyorum. 

Tahminle bi yere varamazsiniz test yapin¿

tabiki test yapicam. ama biraz daha beklemek istiyorum. bi dönem sürekli test yapip hayal kirikligina ugramistim.

tecrübeli bayanlardan yorum istiyorum, hamileliyin ilk haftalari ne gibi sorunlar yasadiniz? yumurta agrisi vs. gibi?

Kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaar, bu sahab test yaptim ve POZITIF cikti. Cok mutluyum.
Inanamiyorum ama hala. Fazla da kaptirmak istemiyorum kendimi cok erken oldugu icin.

Pkoluyum reglim 10. Gün geçince idrar ve kana baktirdim sonuç hüsran. 13.gün kahverengi regl geldi 3gündür adet kanaması gibi ama az devam ediyor bu nedir anlayamadım. Son 5aydır 30_32 günde adet oluyordum sıkıntım yoktu. Değerlendirebilir mısınız?

Pkoluyum reglim 10. Gün geçince idrar ve kana baktirdim sonuç hüsran. 13.gün kahverengi regl geldi 3gündür adet kanaması gibi ama az devam ediyor bu nedir anlayamadım. Son 5aydır 30_32 günde adet oluyordum sıkıntım yoktu. Değerlendirebilir mısınız?
Dr a gidin hormon degerlerinize bakilsın pko luyum diyorsunuz düzensizlik olmasi normal

Dr a gidin hormon degerlerinize bakilsın pko luyum diyorsunuz düzensizlik olmasi normal
5 aydır her şey yolundaydı bu ay böyle oldu adet sancısı yok sadece kahve rengi azat azar geliyor üstüne görme olabilirmi

5 aydır her şey yolundaydı bu ay böyle oldu adet sancısı yok sadece kahve rengi azat azar geliyor üstüne görme olabilirmi
Kan testi negatif cıktı diyorsunuz 10 gun gecikmeyle mutlaka cıkardi kanda.pkoyla alakali bence 5 ay düzenli olabilir düzeniniz bozulmuş işte o yuzden hormon degerlerinize baktırın dedim.

Geç döllenme falan geldi aklimada

Back
X