- 11 Ekim 2014
- 2
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi gozdeosman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnce sonuc kesine cok yakn ama mutlaka kan tahliliyle onaylat soncu cnm. Smdiden hayirli olsnnkızlarrr slmmm 3 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyodu adetime 4 gün var test yaptım ve bu çıktı sizce umutlanmalımıyım ?? yardımcı olursanız çok memnun olurum
caım kan tahlili yaptırdınmı sonuç nedir...kızlarrr slmmm 3 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyodu adetime 4 gün var test yaptım ve bu çıktı sizce umutlanmalımıyım ?? yardımcı olursanız çok memnun olurum
Pozitif görünüyor canım hayırlı olsun inşallah kan testi yaptır hemen :)kızlarrr slmmm 3 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyodu adetime 4 gün var test yaptım ve bu çıktı sizce umutlanmalımıyım ?? yardımcı olursanız çok memnun olurum
Bnm de ilk testm boyleydi, hayrli olsnnkızlarrr slmmm 3 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyodu adetime 4 gün var test yaptım ve bu çıktı sizce umutlanmalımıyım ?? yardımcı olursanız çok memnun olurum
bence şuan yumurtlama zamanın canım hamilelikle ilgili bir durum değilBu sabah bende test yaptım resimdeki gbydi ama tek çizgiydi.. bi kaç gündür şiddetli kasık ağrılarım var bacağıma vuruyor midem de aşırı yanma var her saat acıkıyorum aslında çok az yiyen biriyimdir oysa ki halsizliğim de cabası tabi.. sabah kan tahlili vericem .. adetime 15 gün var bu yüzden belli olmaz diyorlar kafam çok karışık.. sizce nedir?
Evet oda oalabilir her ihtimali göz önünde bulunduruyorum zaten bomba gün denilen yumurtlama günündeyim şu anda ama bu durum bi kaçgündür olduğu için tereddüt ettim.. teşekkürlerbence şuan yumurtlama zamanın canım hamilelikle ilgili bir durum değil