Testi yaptıktan hemen sonra oluştu ve pembeydi test bozukta olabilir nebilim.bundan fazla gorunmuoKuruma çizgisine de benziyor ama bir şey de var gibi. 1 hafta varsa normal hcg gostemez bence.pencerenin önünde filan cekip atsan. Biraz karanlık olmuş.
Sabah birdaha yapicam test.bakalimVar gibi ama daha olay varmış kuzum biraz bekle bakalım sabah ilk idrar en doğru sonuç diyorlar birde öyle dene istersen
Sabah birdaha yapicam test.bakalim
[/QUOTE
Ins vardır canım
Açken yaptığım test bu.sonra kahvaltıdan sonra test yaptım negatif çıktı bir hafta var adet günüme benim gibi kafayı yiyen varmi
Silik görünüyor ama bidaha tekrarla bence için de rhat olurAçken yaptığım test bu.sonra kahvaltıdan sonra test yaptım negatif çıktı bir hafta var adet günüme benim gibi kafayı yiyen varmi
Evet sanırım dünkü test beni baya umutlandırdı ne kadar acı ve üzücü offfffBen de bir çizgi gördüm gibi ama regle 1 hafta kala çıkmaz ki testte.
Ayrıca aç tok önemli değil uyanınca ilk idrar önemli.
Bana kalırsa acele etme, regl yaklaşsın biraz 2-3 gün kala tekrarla.
Yaptım negatif Dink'i testle Allah beni siniyor galibayaptınmı test
Yaptım negatif Dink'i testle Allah beni siniyor galiba
Test yapmadan duramıyorum adetime 4 5 gün varmış hesapladım bir senedir uğraşıyoruz doktor pskolojik dedi.insallah busefer olmuştur eğer varsa herkese benden kolonya :)Üzme kendini daha çok erken varsa bile çıkmaz yani çok normal.
Benim de reglime 6 gün var ama yapmıyorum test çünkü varsa bile çıkmaz ki daha.
Hemen karamsar olma. Ne kadardır bekliyorsun bilmiyorum ama vardır bir vakti bugün bol bol dua et ve 3-4 gün test yapma.
Test yapmadan duramıyorum adetime 4 5 gün varmış hesapladım bir senedir uğraşıyoruz doktor pskolojik dedi.insallah busefer olmuştur eğer varsa herkese benden kolonya :)
Amiiiiiinnnnn inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinEşin de yaptırdı mi tahlillerini ?
Ve sen ovulasyon testiyle takip denedin mi, denemediysen dene mutlaka.
İnşallah bebek vardır bu ay da hiç birine gerek kalmaz
Evet ama uctane daha test yaptım hiçbirinde çıkmadı muhtemelen bozuktu test .kan tahlilide yaptıramiyorum malum olaylardan .Ben gördüm silik çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?