- 9 Ekim 2020
- 200
- 128
- 18
- 37
- Konu Sahibi Hafize rabia
Denicem smdi Tsk edermSu damlatinca ikinci cizgi gidiyorsa kuruma cizgisi oluyordu sanirim. Once fotoğrafını cekip sonra su damlatin isterseniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denicem smdi Tsk edermSu damlatinca ikinci cizgi gidiyorsa kuruma cizgisi oluyordu sanirim. Once fotoğrafını cekip sonra su damlatin isterseniz.
Denedim islaklik kurudu ikinci cizgi kaybolmadi bakalm artk birkac gn gecsn tekrrlicm tsklrSu damlatinca ikinci cizgi gidiyorsa kuruma cizgisi oluyordu sanirim. Once fotoğrafını cekip sonra su damlatin isterseniz.
Yarin sabah ilk idrarla deneyin benceDenedim islaklik kurudu ikinci cizgi kaybolmadi bakalm artk birkac gn gecsn tekrrlicm tsklr
Suan adetime ortalama 4-7 gun arasi var birkac gn snra tekrrlicm bakalm nasipYarin sabah ilk idrarla deneyin bence
Hamileyim canım :))Merhaba durumunuz ne acaba bnmde yarm saat snra cift cizgi cikti yanlsmiymis ?
Banada umut oldu Allah anali babali saglikli buyutsun insaallahhh masallahhhhHamileyim canım :))
İdrar pozitif kan testi negatif mi geldi ? AnlamadımBenmde öyle bazen çıkıyor bazen çıkmıyor eğer varsa bir kaç gün sonra hemen çıkar canım ama ben geçikince yaptım bariz belli idi direk kan verdim 0 dı
Evet idrar pozitif kan negatifİdrar pozitif kan testi negatif mi geldi ? Anlamadım
Hamile miydiniz pekiEvet idrar pozitif kan negatif
Ben de 10 Ekim'de kan testi yaptırdım 1.20 çıktı 12 ekim adet tarihim bekliyorum bakalım 1 hafta olmazsa test yapıp tekrar kan vercemEvet idrar pozitif kan negatif